2777
2789

چند وقت پیش خواب و بیدار بودم تو اتاق تنها بودم شوهرم رفته بود برای پسرم کتاب قصه بخونه بعد من احساس کردم صدای راه رفتن تو اتاق بود فکر کردم پسرمه ومن نمیتونستم تکون بخورم بعدش که به حالت طبیعی برگشتم پسرمو صدا زدم اومدم دیدم هردوشون تو اتاق پسرم خوابشون برده. روز بعد دیدم رو ساق پام اندازه یه سکه کبود شده. البته دلیل کبودی رو میگن به خاطر فشار عصبی که وارد میشه مویرگها پاره میشن و کبود میشه

با این اتفاقات دارم فک میکنم شبا بیدار میشیم و یه کارایی میکنیم که خودمون حالیمون نیست 🤣🤣🤣🤣

آره منم یه بار نصفه شب پاشدم تخم مرغ سرخ کردم خوردم ولی هیچوقت یادم نیست شوهرم میگفت 3 نصفه شب پاشده دیده دارم تخم مرغ میخورم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه بحث جنجالی بگین تا باهم صحبت کنیم . مثل اون دفعه که درباره چشم شور حرف زدیم . شما انتخاب ...

سحر جان ی بارم در مورد خوابایی که میبینیم صحبت کنیم. ی مدت خیلی در موردش فکر میکردم و خیلیم دنبال مطلب بودم ولی خب کتابی پیدا نکردم. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
آره منم یه بار نصفه شب پاشدم تخم مرغ سرخ کردم خوردم ولی هیچوقت یادم نیست شوهرم میگفت 3 نصفه شب پاشده ...

خواب سنگینی دارین؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
با این اتفاقات دارم فک میکنم شبا بیدار میشیم و یه کارایی میکنیم که خودمون حالیمون نیست 🤣🤣🤣🤣

منکه از خودم مطمئنم😬 چون خابم تقریبا سبکه

حالا من یه چیز عجیب و خنده دار بگم 

من چون مامانم یه شهر دیگست هر سه چهار ماه میرم یه هفته میمونم 

یه بار که رفته بودم شب شد و تو اتاق با خواهرم خوابیدیم 

نصفه شب بیدار شدم خواهرم هنوز بیدار بود زل زده بودم تو صورتش میگفتم هادی هادی 🤣🤣🤣😆😆😆

اصلا مغزم تو یه حالت عجیبی بود میدونستم و درک میکردم این همسرم نیست و صورتش فرق داره ولی یه قسمت مغزم میگفت پس هادی چرا این شکلی شده 🤣🤣

خیلی حس عجیبی بود و قیافه خواهرم خیلی دیدنی بود شوک شده بود و چشاش گرد شده بود میگفت اصلا انگار روحت یه جا دیگه بوده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
منکه از خودم مطمئنم😬 چون خابم تقریبا سبکه

امکان نداره یه درصد میخواستی بندازی تو پلاستیک زباله حواست پرت شده گذاشتی اون تو؟؟؟؟ 

برا من پیش اومده کنترل رو تو یخچال گذاشتم و پوشک بچه رو با لباس کثیف ها تو لباسشویی اصلا هم متوجه نبودم 😆😆😆

یه چیز عجیب دیگه سه سال پیش تقریبا یه تی شرت برا پسرم خریدیم و رفتیم خونه مامانم و برگشتیم و دیگه گم و گور شد هزار بار مامانم خونه اش رو گشت نبود 

همین امسال‌ هم تی شرت باشگاه شوهرم تو خونه گم شد و هر جا رو گشتم پیدا نشد حتی زیر کمد ها 😬

الان دیگه منتظرم ببینم تی شرت منو دخترمم میبرن یا نه لازمشون نمیشه😂

امکان نداره یه درصد میخواستی بندازی تو پلاستیک زباله حواست پرت شده گذاشتی اون تو؟؟؟؟  برا م ...

نه من واقعا مطمئنم. رو پاک و نجس حساسم. کلا شلوارای دوره پریودم حتی جداست. بعدم اخه چیزی نیست که بخوای بباریش تو خونه. 

نه من واقعا مطمئنم. رو پاک و نجس حساسم. کلا شلوارای دوره پریودم حتی جداست. بعدم اخه چیزی نیست که بخو ...

خب پس ان‌شاالله که کار جن ها بوده😬😬

خب پس ان‌شاالله که کار جن ها بوده😬😬

😂😂😥😥

یه چیز عجیب دیگه سه سال پیش تقریبا یه تی شرت برا پسرم خریدیم و رفتیم خونه مامانم و برگشتیم و دیگه گم ...

در جریان قیمت لباسا نیستن بندگان خدا😂😂😂😂😂که چقدر گرون شده😅