2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد خون مردگی اطلاعی ندارم  ولی در مورد بختک یه مدت خودم درگیرش بودم  بهش میگن فلج خ ...

خیلی خیلی حس بدیه. هی میخای بیدار شی نمیتونی. فکر میکنم معده پر هم بده. منم ی مدت اینجوری میشدم وای همش یاد مرگ میفتادم😥

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من قبلا اصلا اعتقاد نداشتم ولی تقریبا دو ماه پیش یه اتفاقی افتاد که... شب حدود ساعت ۱۱ اینا بود همس ...

😥

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من قبلا اصلا اعتقاد نداشتم ولی تقریبا دو ماه پیش یه اتفاقی افتاد که... شب حدود ساعت ۱۱ اینا بود همس ...

خب عزیزم شاید همسرت خواب آلود بوده و روشن کرده و متوجه نشده..چون قسم خورده که دلیل نمیشه فراموش نکرده باشه.

یا ،برقها رفته بوده و همسرت کلید  لامپها رو روشن کرده و بعد از اینکه برق ها اومده ، روشن شده و یا شاید خودت اینقدر خسته بودی که حواست نبوده.چون برای همه ما پیش میاد که وقتی خسته ایم بعضی از کارها رو فراموش می کنیم .

تازه ..روشن کردن لامپها چه نفعی برای روح داره ؟

محتوای بعضی از کتابا رد شده است و اگه از قبل هم داشته باشن توی این سامانه نیست. من رفتم کتابخونه یه ...

اره منم پرسیدم گفت تایید نمیشه از قبلم نداشتن. میگفت کتابایی تو این سبک تایید نمیشن😕

در مورد خون مردگی اطلاعی ندارم  ولی در مورد بختک یه مدت خودم درگیرش بودم  بهش میگن فلج خ ...

من یه جایی خوندم دلیلش اینه که مغز ما هنوز خوابه ولی یه قسمتی از مغز مابیدار شده و فعاله.به خاطر عدم هماهنگی این دو قسمت ،این اتفاق می افته و ما بهش میگیم بختک .

چون مغز مون به فرمان ما عمل نمیکنه ونمیتونیم حرکت کنیم احساس بدی پیدا می کنیم .🌹

خودم هم یک بار برام اتفاق افتاده و یادمه که خیلی حس بدی داشتم و احساس میکردم دارم میمیرم .😰

من یه جایی خوندم دلیلش اینه که مغز ما هنوز خوابه ولی یه قسمتی از مغز مابیدار شده و فعاله.به خاطر عدم ...

آره عزیزم دقیقا همینه و اسمش فلج خواب هست 

من یه طوری بودم که به همسرم میگفتم اگر حواسم نبود و به پشت خوابیده بودم سریع بیدارم کن 😆🤣🤣 خداروشکر که رفع شد 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نیلو جان ،خوب حالا که آنلاینی تو هم اگر تجربه ای از روح داری بگو🌹

اتفاقا ی چیزی میخاستم بگم ولی چون عجیبه نگفتم چون شاید باورش سخت باشه. ی بار تو ی تاپیک گفتم فک کنم هیچکس باور نکرد😅

من ی بار تو کشو کابینت خونه ی چیزی دیدم که واقعا عجیب بود و چندش. ی نوار بهداشتی ک تو ی نایلون پیچیده شده بود. 

واقعا هنوزم برام سواله که کی اونو گذاشته اونجا. اخه از اون مدل خانواده هایی که رفت و امد زیاد دارن نیستیم که بگم یکی اومده گذاشته. مهمونم بیاد نمیاد تو اشپزخونه. به دعا و اینجور چیزا اعتقاد ندارم ولی خب ی مدت حسابی ذهنمو درگیر کرده بود. 

خب عزیزم شاید همسرت خواب آلود بوده و روشن کرده و متوجه نشده..چون قسم خورده که دلیل نمیشه فراموش نکرد ...

روحا میخاستن ببینن چه خبره تو خونه گفتن برقا رو روشن کنیم😅😂😂😂

اتفاقا ی چیزی میخاستم بگم ولی چون عجیبه نگفتم چون شاید باورش سخت باشه. ی بار تو ی تاپیک گفتم فک کنم ...

چقدر عجیب .گردن خودت که نمیتونم بندازم ولی بالاخره یه کسی گذاشته دیگه ..😅😅😅

چقدر عجیب .گردن خودت که نمیتونم بندازم ولی بالاخره یه کسی گذاشته دیگه ..😅😅😅

نهههه😂 من خیلی حساسم رو پاک و نجس. کلا همگی حساسیم یعنی.

البته حساسم نباشی اینکارو نمیکنی. 

از طرفیم مهمونم بیاد رسمی میرن میشینن و تو اشپزخونه نمیان.

جریان مال ۷ ۸ سال قبله البته.

با این اتفاقات دارم فک میکنم شبا بیدار میشیم و یه کارایی میکنیم که خودمون حالیمون نیست 🤣🤣🤣🤣

بعضی چیزا واقعا عجیبن. من هنوز موندم واقعا.