2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو هفته ۸تا۱۳ دوتا هماتوم بزرگ داشتم تقریبا نصف رحممو گرفته بود خداروشکر دفع شد

عزیزم علائمت چی بود؟خونریزی و لکه هم داشتی؟داروهات چی بودن؟استراحت چی

عزیزم علائمت چی بود؟خونریزی و لکه هم داشتی؟داروهات چی بودن؟استراحت چی

ی شب افتادم خونریزی شدید فرداش رفتم دکتر فک کردم سقط شده دکتر گفت هماتومه اما خطر سقط بالا دوماه روتشکخوابیدم فقط برا دستشویی بلندشدم وسلام 

روزی دوتا شیاف و دوتا امپول پروژستروتم ژدم تا خودش دفع شد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ی شب افتادم خونریزی شدید فرداش رفتم دکتر فک کردم سقط شده دکتر گفت هماتومه اما خطر سقط بالا دوماه روت ...

من دوهفته پیش افتادم به خونریزی شدید،۴ روزبعدش قهوه ای شد.هنوز لکه و خونریزی کم قهوه ای دارم با لخته های ریز تو ادرارم،بعد از گذشت دوهفته هنوزم لکه های قهوه ایم زیاد و غلیظ و ذرات کوچولو قهوه ای داخلشه.شما بعدشم لکه داشتین؟چجوری دفع شد؟بچتون پسره؟

منم دوتا آمپول و دوتا شیاف دارم

من دوهفته پیش افتادم به خونریزی شدیدهنوز لکه و خونریزی کم قهوه ای دارم با لخته هاب ریز تو ادرارم،شما ...

اره لکه های قهوای داشتم تا چندوقت بدش تا میتونی فقط فقط استراحت کن

اره لکه های قهوای داشتم تا چندوقت بدش تا میتونی فقط فقط استراحت کن

خیلی میترسم گاهی زیر دلم تیر میزنه،هماتوم من پشت جفت نیست،نزدیک دهانه رحمه ولی بزرگه خیلی ۱۱ سانت

خیلی میترسم گاهی زیر دلم تیر میزنه،هماتوم من پشت جفت نیست،نزدیک دهانه رحمه ولی بزرگه خیلی ۱۱ سانت

نگران نباش مال من دوسوم پشت دوتا جنینامو گرفته بود شرایطم خیلی بد بود خیلی معجزع شد ک بچه هام موندن اما تا ی مدت لک قهوای داشتم در حد کثیف شدن کامل نواربهداشتی 

نگران نباش مال من دوسوم پشت دوتا جنینامو گرفته بود شرایطم خیلی بد بود خیلی معجزع شد ک بچه هام موندن ...

دیگه لخته دفع نکردین؟لکه قهوه ای تا یکماه طول میکشه؟چند هفته طول کشید تا سونو بعدی که گفت جذب شده؟

نگران نباش مال من دوسوم پشت دوتا جنینامو گرفته بود شرایطم خیلی بد بود خیلی معجزع شد ک بچه هام موندن ...

ممنون عزیزم،خدا بچهاتو برات نگه داره 

استرسم کمتر شد

دیگه لخته دفع نکردین؟لکه قهوه ای تا یکماه طول میکشه؟چند هفته طول کشید تا سونو بعدی که گفت جذب شده؟

یک ماهو نیم طول کشید تا دفع شد گلاب ب روت لکه بینی داشتم ب کنار تو سه مرحله مثلا هفته ای ی بار ی دفعه ی چیز سیاه زیاد ازم دفع میشد جوری ک تا بلند میشدم تمام لباسام خراب میشد 

حجم زیاد 

بد ک رفتم دکتر گفت همون هماتوم ک خون مردست دفع شده ولی خیلی زیاد بود 

یک ماهو نیم طول کشید تا دفع شد گلاب ب روت لکه بینی داشتم ب کنار تو سه مرحله مثلا هفته ای ی بار ی دفع ...

اها پس منم امادگیشو داشته باشم اینجوری چیزی ازم دفع بشه،دردم داشتی؟

اها پس منم امادگیشو داشته باشم اینجوری چیزی ازم دفع بشه،دردم داشتی؟

اره اگ دفع شد اصلا نترس 

نه درد نداشت در حد ی تیر کشیدن کوچولو ولی اگ خون سیاه دیدی اصلا نترس