2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم  نگران نباش

سلام عزیزم خوبی؟؟

من لکه بینیم خیلی کم شده انگاری داره تموم میشه،یعنی هماتومه تموم شد؟؟۱۰سانت بود 

لکه بینیم در حد لکه قهوه ای غلیظ با رشته و لخته ریز بود

سلام عزیزم خوبی؟؟ من لکه بینیم خیلی کم شده انگاری داره تموم میشه،یعنی هماتومه تموم شد؟؟۱۰سانت بود&n ...

فک کنم باز برو سونو بده ببین در چ وضیه

من ۴بار سونو واژینال دادم تا معلوم شد کلا دفع شد

سلام گلم مرسی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
فک کنم باز برو سونو بده ببین در چ وضیه من ۴بار سونو واژینال دادم تا معلوم شد کلا دفع شد سلام گلم م ...

قربونت،اها من همینجور ۱۰ روز دیگه آنومالی دارم صبر میکنم تا همون انشاءالله بهت خبرشو میدم 

فک کنم باز برو سونو بده ببین در چ وضیه من ۴بار سونو واژینال دادم تا معلوم شد کلا دفع شد سلام گلم م ...

سلام عزیزم خوبی؟

من رفتم آنومالی،به دکتر سونو گفتم هماتوم ۱۰ سانتی داشتم الان هست کوچیک شده یا نه؟؟یهو نگاه کرد گفت من هماتوم نمیبینم جفتت پایینه،دکترم گفت خونریزی و لکه بینی از جفت پایین بوده،الان من نمی‌فهمم چیشد یعنی سونو قبلی اشتباه گفته یا واقعا هماتوم داشتم که با اون لکه های قهوه ای دفع شد؟؟؟لکه داشتم قهوه ای زیاد به همراه تیکه های ریز بعضی وقتا رشته ها و لخته های کوچیک

من دوهفته پیش افتادم به خونریزی شدید،۴ روزبعدش قهوه ای شد.هنوز لکه و خونریزی کم قهوه ای دارم با لخته ...

عزیز توالت فرنگی بشین استراحت کنی خودش جذب میشه عزیز 

نگران نباش به بچه اسیب نمیرسه بیشتر استراحت کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام عزیزم خوبی؟ من رفتم آنومالی،به دکتر سونو گفتم هماتوم ۱۰ سانتی داشتم الان هست کوچیک شده یا نه؟؟ ...

سلام خوبی گلم 

الحمدالله 

والا من نمیدونم ولی علاعمت مث من بود ک احتمال زیلد هماتوم بوذه ک خداروشکر دفع شده .اصل اینه ک دفع شده دیگ بقیش مهم نیست.

جفتتم پایینه برو دکترت بهت میگ چی کن

ولی تا میتونی بخواب پاتو بزن ب مبل میگن خیلی خوبه میکشه بالا

سلام خوبی گلم  الحمدالله  والا من نمیدونم ولی علاعمت مث من بود ک احتمال زیلد هماتوم بوذه ...

قربونت،آره خداروشکر نبود،دکتر گفت استراحت کن ولی مطلق نه کار هم بکن،اها حتما ممنون گلم😘

سلام  ببخشید من تو هفته ۱۴بارداریم چند روزه لکه بینی دارم و قطع نمیشه هر ۸ساعت شیاف استفاده می ...

نگران نباش احتمالا هماتومه حتما پیش دکترت برو

رفتم سنو چند روز پیش گف بچه ها سالمن هیچ مشکلیم نیست استراحت کن شیاف بزار قطع میشه ولی نشده

هرچقدر استراحتت بیشتز باشه برا بچت بهتره صبر کنو استراحت کن