2777
2789
چرا؟  بقرآن راست میگم 🙂 الان شش ماهه

تو شادترین و باحال ترین هیتی اینجوری نگو الان داشتم گریه میکردم امدم تاپیکت خودمو به هردری میزنم که حس بگیرم و آروم بشم و توکمکم کردی عزیزم😍

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شادترین و باحال ترین هیتی اینجوری نگو الان داشتم گریه میکردم امدم تاپیکت خودمو به هردری میزنم که ...

قربون تو برم من الهی 

خو جات خالی منم داشتم گریه میکردم 😁💛🥺

مگه ی بار اتفاق افتاده برات . من چندبار  ی بار هم از پله ها سور خوردم کلا پاره شد و ی بار هم ت ...

یه بار تو بازار بودم ساحلی پوشیده بودم از اینا که از جلو یه بند داره دورگردن میبندی پشتی دیگه هیچی نداره کاملا لخت یه رو اندازم پوشیده بودم روش وسط بازار نه بند باز میشه همه چی افتاد بیرون همه چیییی فقط شانس اوردم شالم جلو سینه هام و گرفته بود لعنت ب این زندگی لعتت 

ما از امید نوشتیم!                                                             تمام کلماتمان جوانه زدند...🌱🌻