2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهروز خوب شد 😂😂

بهروز مگه چش بود؟؟😂

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
یسری نصف شب پاشدم دیدم جلوی دیوار ی زن قد بلند چادری ایستاده قلبم وایستاد قشنگ نیم ساعت همونجا بود م ...

وای من یه شب پاشدم چشام تار میدید انگار یه حجم سیاهی جلو پامون دیدم چشامو باز تر کردم خوب ببینم دیدم چیزی نیس بعدم خوابیدم😅

من بیشتر موقع ها یه صداهایی می‌شنوم  مثلاً یکی‌ اسمو صدا میزنه .واقعا توهم نمیزنم واقعیه 😐

منم چرا اخه  

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 
یاخدا چطور زنده موندی 

😂

نمیدونم...مامانم میگه دلیری😶💔

نمیترسم 🤦🏻‍♀️😂😂

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
بگو لطفا

پارسال خونه قبلیمون که ۳۰سال ساخته بودیم

ظهر خوابیدیم

پسرامم ۲طرفم بودن

یکی از پسرام هنوز راه نیفتاده بود

منم همیشه عادت دارم دمر میخوابم

یهو از سمت پسرم که راه نیفتاده صدای پا اومد

گفتم عه فلانی که هنوز راه نمیره

یهو دیدم ۴تا بچه تو خونمونن

۲تا پسر۲تا دختر و نیدوییدن خونمون

من یهو دست پسر کوچیکه رو گرفتم و گفتم تا چیزی که میخوامو ندید ولش نمیکنم

یهو از تو راهرویی که وصل به حموم بود یه زن خیلی بد هیبت اومد اصلا پاهاش رو زمین نبود

دست دیگه ی اون بچه رو گرفت

تو دهنم اومدم بگم پول بدید

ولی تا زنه رو دیدم لال شدم 

اونم دست بچه هارو گرفت و رفت

دوباره میسازمت💪

وای من یه شب پاشدم چشام تار میدید انگار یه حجم سیاهی جلو پامون دیدم چشامو باز تر کردم خوب ببینم دیدم ...

داداش من تقریبا دوماه پیش

شب هوا سرد بوده بیدار میشه پتو بنداره روش

میبینه مامانم پایینه پامونه و داره نگامون میکنه

بعد میگه بهش گفتم چقدر هوا سرده و اون همینجوری نگاه کرد و من خوابیدم

صبح به مامانم گفتم اومده بودی تو اتاقمون گف نه😶