2777
2789
عنوان

الرژی

256 بازدید | 19 پست

چکار کنم الرژیم خوب شه😭۶ساله الرژی شدید دارم

بدنم به قرص مقاوم شده،دیگه خسته شدم از ابریزش بینی کیپی بینی عطسه سرفه و...😭😭هر چی دکترم میرم فایده نداره

اگه کسی تجربه ای داره در این زمینه منو راهنمایی کنه😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم همیشه گلو درد دادم،دکتر گفت تو ژنته و ژن رو نمیسه کاری کرد من شنیدم با طب اسلامی قابل کنتر ...

من ۶ساله دارم زجر میکشم،ابریزش بینیم بند نمیاد

پارسال عمل اندوسکوپی انجام دادم ولی بی فایده بود چون دوباره عود کرده الرژیم....واقعا دیگه کلافه شدم نمیدونم چکار کنم

من ۶ساله دارم زجر میکشم،ابریزش بینیم بند نمیاد پارسال عمل اندوسکوپی انجام دادم ولی بی فایده بود چون ...

😔 نمایندگیای تبریزیان رو‌پیدا کن این حد اذیتی ک حتی عمل کردی یه سریم با اون پیش برو شاید ک فرجی باشه برات،من شماره شهر خودمون رو دارم اگه خواستی بهت بدم ازش راهنمایی بگیر و بهت ادرس و شماره شهر خودتو میدن

😔 نمایندگیای تبریزیان رو‌پیدا کن این حد اذیتی ک حتی عمل کردی یه سریم با اون پیش برو شاید ک فرجی باش ...

تازه دیروز با دکترم حرف زدم‌گفت برو سی تی اسکن بگیر اگه‌سینوسات کیپ شدن تا باز عمل کنی😔😔ممنون میشم اگه شمارشو بهم بدی

عزبز بهترین دارو برا ی سینوس ها عنبرنسارا هست....  

دودش کن..  بزار روی گاز یورشیورش که سوخت  دود می کنه...  بعد بر دار از رو آتش...  و دودش رو بگیر....  حتی همینجوریش رو بزار لای دستمال کاغذی بوش کن.....  بهترین داروی سینوسسینوس  دود عنبرنسارا...  و بخار آب هست...