2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه عزیزم . هرررکاااری ک ب ذهنت برسه انجام دادم تا پسر شه .. خداکنه خدا برام بخاد

منم یه دخمل دارم 

دوس دارم اگه ب صلاحم بود این یکی پسر بشه دوتا شم داشته باشم ولی من کاری نکردم برا پسر شدن

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
معمولا میگن بتای خیلی بالا دختره  نمیدونم چقد راسته

اره منم شنیدم

ان شاالله هر چی هست سالم باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم یه دخمل دارم  دوس دارم اگه ب صلاحم بود این یکی پسر بشه دوتا شم داشته باشم ولی من کاری نکرد ...

ان شالله دوتامون پسر باشه . اخرین پریت کی بود؟ کی ازمایش دادی و بتات چن بود؟ 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
مرسی گلم . حاجت روا شی ان شالله .

قربونت عزیزم رفتم سونو جنین و ندید فقط ساک بود خیلی ترسوندم گفتن دو هفته دیگه بیا دعا سالم باشه قلبش تشکیل بشه

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️

من اخرین پری ۳۰ ابان بود 

۵ روز قبل از موعد بتام ۱۰۸ بود

قربونت عزیزم رفتم سونو جنین و ندید فقط ساک بود خیلی ترسوندم گفتن دو هفته دیگه بیا دعا سالم باشه قلبش ...

واااا خب چرا سونو دادی؟ من دکتر گفت ۷ هفته سونو بده گفتم نه والا استرس وارد میشه ۸ هفته سونو میدم .

ایشالا

واااا خب چرا سونو دادی؟ من دکتر گفت ۷ هفته سونو بده گفتم نه والا استرس وارد میشه ۸ هفته سونو میدم .

یه لک دیدم اصلا نمیدونمم لک بود یا ن 

دکترم دید خیلی ترسیدم هم سونو داد هم شیاف 

ساک بود نرمالم بود 

دکتر سونو ترسوندم هی گفت جنین نیست این سقط میشه جنین و نمیبینم 

خدا ازش نگذره 

اومدم نت میبینم کلا ۵ هفته جنین اصلا دیده نمیشه

یه لک دیدم اصلا نمیدونمم لک بود یا ن  دکترم دید خیلی ترسیدم هم سونو داد هم شیاف  ساک بود ...

اره تازه بعضیا ۶ هفته هم جنین دیده نمیشه .. اصن استرس نداشته . بزا ۸ هفته شدی سونو بده .. من ۴ یا ۵ بهمن سونو میدم

اره تازه بعضیا ۶ هفته هم جنین دیده نمیشه .. اصن استرس نداشته . بزا ۸ هفته شدی سونو بده .. من ۴ یا ۵ ...

اره همون موقع ها میرم خدا نگذره ازش اینقد منو ترسوند 😭