پیشیکم مدیر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15870 عنوان بتای ۲۰۰ | مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 41 پست بتای خواهرم ۲۰۰ بود ۴ هفته از موعدش میگذره خیلی کم نیست؟میگن باید بالای ۱۰۰۰ باشه کسی بوده با بتای ۲۰۰ بچه ش به دنیا بیاد؟! 1400/10/13 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 من دو روز بعد موعدم ۲۵۰۰ بود دختره معمولا میگن بتای خیلی بالا دختره نمیدونم چقد راسته جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 ایشالا ب صلاحت باشه و روزیت پسر باشه 😍😍😍😍 مرسی گلم . حاجت روا شی ان شالله . جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 خداکنه عزیزم . هرررکاااری ک ب ذهنت برسه انجام دادم تا پسر شه .. خداکنه خدا برام بخاد منم یه دخمل دارم دوس دارم اگه ب صلاحم بود این یکی پسر بشه دوتا شم داشته باشم ولی من کاری نکردم برا پسر شدن من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27496 معمولا میگن بتای خیلی بالا دختره نمیدونم چقد راسته اره منم شنیدمان شاالله هر چی هست سالم باشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 منم یه دخمل دارم دوس دارم اگه ب صلاحم بود این یکی پسر بشه دوتا شم داشته باشم ولی من کاری نکرد ... ان شالله دوتامون پسر باشه . اخرین پریت کی بود؟ کی ازمایش دادی و بتات چن بود؟ جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 مرسی گلم . حاجت روا شی ان شالله . قربونت عزیزم رفتم سونو جنین و ندید فقط ساک بود خیلی ترسوندم گفتن دو هفته دیگه بیا دعا سالم باشه قلبش تشکیل بشه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 ان شالله دوتامون پسر باشه . اخرین پریت کی بود؟ کی ازمایش دادی و بتات چن بود؟ من اخرین پری ۳۰ ابان بود ۵ روز قبل از موعد بتام ۱۰۸ بود من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 قربونت عزیزم رفتم سونو جنین و ندید فقط ساک بود خیلی ترسوندم گفتن دو هفته دیگه بیا دعا سالم باشه قلبش ... واااا خب چرا سونو دادی؟ من دکتر گفت ۷ هفته سونو بده گفتم نه والا استرس وارد میشه ۸ هفته سونو میدم . جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 ان شالله دوتامون پسر باشه . اخرین پریت کی بود؟ کی ازمایش دادی و بتات چن بود؟ ایشالا من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 واااا خب چرا سونو دادی؟ من دکتر گفت ۷ هفته سونو بده گفتم نه والا استرس وارد میشه ۸ هفته سونو میدم . یه لک دیدم اصلا نمیدونمم لک بود یا ن دکترم دید خیلی ترسیدم هم سونو داد هم شیاف ساک بود نرمالم بود دکتر سونو ترسوندم هی گفت جنین نیست این سقط میشه جنین و نمیبینم خدا ازش نگذره اومدم نت میبینم کلا ۵ هفته جنین اصلا دیده نمیشه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 یه لک دیدم اصلا نمیدونمم لک بود یا ن دکترم دید خیلی ترسیدم هم سونو داد هم شیاف ساک بود ... اره تازه بعضیا ۶ هفته هم جنین دیده نمیشه .. اصن استرس نداشته . بزا ۸ هفته شدی سونو بده .. من ۴ یا ۵ بهمن سونو میدم جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 اره تازه بعضیا ۶ هفته هم جنین دیده نمیشه .. اصن استرس نداشته . بزا ۸ هفته شدی سونو بده .. من ۴ یا ۵ ... اره همون موقع ها میرم خدا نگذره ازش اینقد منو ترسوند 😭 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️