2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پریروز آزمایش دادم  ۴روز بعد از موعدم ۱۳۸ بود بتام  دوباره باید تکرار کنم  به ...

نه عزیزم ربطی نداره ربط به زمان لانه گزینی داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه دیکه بعد یه هفته ۱۰ روز بود الان پسرم ۸سالشه

من ۸ روز بعد اقدام و تخمک گذاری بی بی چکم مثبت شد ، ۱۱ روز بعد اقدام و تخمک گداری حدودا ۵ روز قبل موعد ، بتام ۲۰۰ ،، بنظرت جنسیتش چیع؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

عددش مهم نیست احتمالا لانه گزینی دیر بوده ۲ روز بعد تکرار کنه باید حداقل دوبرابر بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من ۸ روز بعد اقدام و تخمک گذاری بی بی چکم مثبت شد ، ۱۱ روز بعد اقدام و تخمک گداری حدودا ۵ روز قبل مو ...

حسم گفت پسر 

حس ششم نیستما کامنتتو خوندم تو ذهنم پسر اومد

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
حسم گفت پسر  حس ششم نیستما کامنتتو خوندم تو ذهنم پسر اومد

خداکنه عزیزم . هرررکاااری ک ب ذهنت برسه انجام دادم تا پسر شه .. خداکنه خدا برام بخاد

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
من ۸ روز بعد اقدام و تخمک گذاری بی بی چکم مثبت شد ، ۱۱ روز بعد اقدام و تخمک گداری حدودا ۵ روز قبل مو ...

من دو روز بعد موعدم ۲۵۰۰ بود دختره

خداکنه عزیزم . هرررکاااری ک ب ذهنت برسه انجام دادم تا پسر شه .. خداکنه خدا برام بخاد

ایشالا ب صلاحت باشه و روزیت پسر باشه 😍😍😍😍

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️