پیشیکم مدیر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15870 عنوان بتای ۲۰۰ | مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 41 پست بتای خواهرم ۲۰۰ بود ۴ هفته از موعدش میگذره خیلی کم نیست؟میگن باید بالای ۱۰۰۰ باشه کسی بوده با بتای ۲۰۰ بچه ش به دنیا بیاد؟! 1400/10/13 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشیکم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15870 منم پریروز آزمایش دادم ۴روز بعد از موعدم ۱۳۸ بود بتام دوباره باید تکرار کنم به ... میگن ۴۸ ساعت بعد دوباره باید تکرار کنی باید دو برابر بشه
دخترروانی عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1298 منم پریروز آزمایش دادم ۴روز بعد از موعدم ۱۳۸ بود بتام دوباره باید تکرار کنم به ... منم ۴ روز بعده پریودم بالای هزار بود ن ربطی نداره
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27495 منم پریروز آزمایش دادم ۴روز بعد از موعدم ۱۳۸ بود بتام دوباره باید تکرار کنم به ... نه عزیزم ربطی نداره ربط به زمان لانه گزینی داره در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
naniiiiii عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 647 میگن ۴۸ ساعت بعد دوباره باید تکرار کنی باید دو برابر بشه آره ولی دکترم گفت یه هفته بعد تکرار کن
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 نه دیکه بعد یه هفته ۱۰ روز بود الان پسرم ۸سالشه من ۸ روز بعد اقدام و تخمک گذاری بی بی چکم مثبت شد ، ۱۱ روز بعد اقدام و تخمک گداری حدودا ۵ روز قبل موعد ، بتام ۲۰۰ ،، بنظرت جنسیتش چیع؟ جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27495 عددش مهم نیست احتمالا لانه گزینی دیر بوده ۲ روز بعد تکرار کنه باید حداقل دوبرابر بشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 من ۵ روز قبل از موعد ۱۰۸ بود من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 من ۸ روز بعد اقدام و تخمک گذاری بی بی چکم مثبت شد ، ۱۱ روز بعد اقدام و تخمک گداری حدودا ۵ روز قبل مو ... حسم گفت پسر حس ششم نیستما کامنتتو خوندم تو ذهنم پسر اومد من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
roz79 عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 13578 حسم گفت پسر حس ششم نیستما کامنتتو خوندم تو ذهنم پسر اومد خداکنه عزیزم . هرررکاااری ک ب ذهنت برسه انجام دادم تا پسر شه .. خداکنه خدا برام بخاد جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27495 من ۸ روز بعد اقدام و تخمک گذاری بی بی چکم مثبت شد ، ۱۱ روز بعد اقدام و تخمک گداری حدودا ۵ روز قبل مو ... من دو روز بعد موعدم ۲۵۰۰ بود دختره در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
زخم_شدم_ازبس_تعلیقم عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 3879 خداکنه عزیزم . هرررکاااری ک ب ذهنت برسه انجام دادم تا پسر شه .. خداکنه خدا برام بخاد ایشالا ب صلاحت باشه و روزیت پسر باشه 😍😍😍😍 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس وحالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️