2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست
اگر طلاق بده نیست راهی نداری جز طولانی کردنش آخه..ولی یه زمان طرف میگه مهریه نگیر برو...خب اگر پول د ...

من شنیدم اگر مرد بخواد زن دوم بگیره باید اجازه زن اولی باشه درسته یا میتونه زن بگیره بدون اجازه من.؟؟؟

اصلا زمانش مهم نیس چون دیگ قرار نیس حالا حالاها ازدواج کنم اون دنبال اینه ک زن بگیره

اون اگر مدت طولانی تو نری خونه ش دادگاه بش اجازه میده زن بگیره.ولی دیگه اینکه دو زنه شدن براش مهمه یا نه...و اینکه آیا کسی با این وضع زنش میشه؟اینا بستگی به وضعیتش داره دیگه آدم به آدم فرق داره ولی قانونیش اینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم اگر مرد بخواد زن دوم بگیره باید اجازه زن اولی باشه درسته یا میتونه زن بگیره بدون اجازه من.؟ ...

اگر عدم تمکین طولانی بشه(یعنی مدت طولانی نری خونه ش بدون دلیل موجه برای دادگاه) اون میره اجازه ازدواج دوم میگیره.چون تو قانون زیبای ما اهمیت برطرف کردن اون موضوع بسیااااار بالاست ://///

باز این حق حبس رو از وکیل بپرس ببین میشه یا نه اگر باکره نباشی.حالا دلیل طلاقت چیه یعنی نمیتونی با ا ...

والا میگن باید مدرک داشته باشی دست بزن داره با چاقو میفته دنبالم میگن باید فیلم بگیری ازش تا ثابت بشه قمار بازه خاله زنکه تا دعواموم میشه کل فامیل میفهمن شکاک و بد دله میگه با همه رابطه داری و اینم بگم دوس داره با خانواده خودم قطع رابطه کنم  میگ بعد از اینک رفتیم سر خونه زندگی پای همشونو میبرم زمانیم ک دعوامون میشه ۶ ماه ۶ ماه قهر میکنه ولم میکنه

والا میگن باید مدرک داشته باشی دست بزن داره با چاقو میفته دنبالم میگن باید فیلم بگیری ازش تا ثابت بش ...

منی تا یه حدی:/ متاسفانه سو معاشرت و سورفتار رو خیلی سخت میشه ثابت کرد...تا جاییکه من فهمیدم چن راه داره باز..‌‌‌‌‌‌یکی به قول خودت فیلم و عکس یکی استشهاد همسایه.اگر کتک کاری داشتید یا دارید بهتره حتما هربار بری پزشکی قانونی نامه بگیری(اون اصن خبر نمیشه فقط نامه ها اگر زیاد باشه یه کم به نفعته تو دادگاه ولی بازم یه جوری باید به دادگاه ثابت شه که این کتکا کار اون بوده) ببین هر فحشی که بده جرمه...هرچی...تهمت ناسزا...صداشو ضبط کن یا اگر ز میزنه فحش میده همشو ضبط کن حتی پیامکا

و حواست باشه خودت در مقابل ناسزا نگی اصلا.چون این آدمی که انقد زرنگ بوده که تو عقد باکرگی و حق حبسو ازت بگیره قطعا چند و چون قانونی رو می‌دونه و نباید هیچ سوتی ای بدی.اگر آدم میشد یه مبلغ توافقی میداد جدا میشدید خوب بود.حالا نه مهریه کامل چون خدایی زندگی و زحمت کشیدنی که نداشتی به اون صورت باهاش اگر بخوای صادق باشی.طلا اینا داری ازش؟

ببین خلاصه بت بگم الان بدترین حالتی که در صورت جدایی میتونه اتفاق بیفته اینه که تو بمونی خونه بابات اون حق ازدواج مجدد بگیره و ریز ریز و طولانی مدددت(حتی من سالی دو سکه شنیدم وقتی طرف واقعا ندار بوده) مهریه بده و طلاق هم نده...ولی همینم باز بهتره تا بری خونش با بچه خودتو آلاخون والاخون کنی....ولی اینکه بیان به زور ببرنت بگن بشین باهاش زندگی کن نه این خبرا نیست.نهایتا حق ازدواج مجدد بش میدن(وقتی هنوز زنشی)

اهاا خیلی ممنون گلم شما هم دارید جدا میشید

بله البته از تقریبا سال دیگه شروع میکنم چون حالا دیگه چن سال زندگی کردم و آب از سرم گذشته و بعد طلاق میخوام حتما خونه مستقل بگیرم کمی زمان دادم تا پولامو جم کنم و بی گدار به آب نزنم

من شنیدم اگر مرد بخواد زن دوم بگیره باید اجازه زن اولی باشه درسته یا میتونه زن بگیره بدون اجازه من.؟ ...

اجازت مهم نیست اگه نری خونه ش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

درهر صورت  مهریه تعلق میگیره اگه باکره باشی نصفش.درثوذت گرفتن عدم تمکین نفقه تعلق نمیگیرد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲