2777
2789
عنوان

مهریه

339 بازدید | 30 پست

بچها دوران عقدم دارم جدا میشم امروز دادگاه بودم شوهرم خیلی شیاده واس اینک مهریه نگیرم گفت زنمو دوس دارم طلاق نمیدم تا منم مهریرو ببخشم رفته عدم تمکین زده ی خونم اجاره کرده ب نظرتون میتونم مهریه بگیرم ولی خونه ای ک اجاره کرده نرم ؟ ینی انقد کشش بدم تا توافقیش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق حبس رو اطلاعاتی ازش داری؟سرچ کن بخون ببین به دردت میخوره این حق؟مخصوص عقداس ولی فک کنننم باکره... ...

رابطه برقرار کروم حق حبس چیه میشه ی توضیح کوتاه بدی ینی میتونه منو ببره سر خونه زندگیش

کسی نمیتونه مجبورت کنه جایی بری..ولی عدم تمکین اگر طولانی بشه میتونه حق ازدواج مجدد بگیره.طلاق هم میتونه نده اگر مشکل خاصی نداره.اگر پول نداره که مهریه بگیری بهترین راه توافقه سر یه مبلغی

کسی نمیتونه مجبورت کنه جایی بری..ولی عدم تمکین اگر طولانی بشه میتونه حق ازدواج مجدد بگیره.طلاق هم می ...

من سنم خیلی کمه ب نظرتون طولانی کنم این قضیرو تا خودش بیاد جلو توافقی کنه؟

رابطه برقرار کروم حق حبس چیه میشه ی توضیح کوتاه بدی ینی میتونه منو ببره سر خونه زندگیش

نه اتفاقا حق حبس کاملا به نفع توعه.ولی دقیقشو نمیدونم.تو نت اینو نوشته ببین

توضیح ساده حق حبس زن این است که زن می تواند تا وقتی که تمام مهریه پرداخت نشده از وظایفی که نسبت به شوهر دارد خودداری می کند. حق حبس در نکاح ریشه فقهی دارد.

اما وظایف زن در مقابل شوهر چیست؟

حسن معاشرت – زندگی در محل مد نظر شوهر – در دسترس بودن به ویژه از نظر تمتعات جنسی شوهر

پس با توجه به آنچه گفته شد اگر زوجه قبلا تمکین نکرده باشد در جواب دادخواست الزام به تمکین شوهر می تواند استناد به حق حبس خود کند و از تمکین خودداری کند و آن را موکول به پرداخت کامل مهریه کند.

نه اتفاقا حق حبس کاملا به نفع توعه.ولی دقیقشو نمیدونم.تو نت اینو نوشته ببین توضیح ساده حق حبس زن ...

ولی مث اینکه واسه قبل از رابطه هست اینطور که نوشته.میگه اگه باکره باشه میتونه بگه تا مهریه نگیرم نمیام خونت

نه اتفاقا حق حبس کاملا به نفع توعه.ولی دقیقشو نمیدونم.تو نت اینو نوشته ببین توضیح ساده حق حبس زن ...

جدی چقد خوبه پس نمیتونه زوری منو ببره خیالم راحت شد خیلی شیاده پس همین کارو میکنم مهریمو میگیرم تا خودش بیاد توافقی 

من سنم خیلی کمه ب نظرتون طولانی کنم این قضیرو تا خودش بیاد جلو توافقی کنه؟

اگر طلاق بده نیست راهی نداری جز طولانی کردنش آخه..ولی یه زمان طرف میگه مهریه نگیر برو...خب اگر پول درست حسابی نداره و آدم اذیت کنی هست انقد میره و میاد تا خسته ت کنه.اونطوری تو کلی زمان و پول(واسه دادگاه) و آمد و رفت تو دادگاها رو دادی و به عبارتی میشه گف ضرر کردی...ولی اگر چیزی به نامش هست مهریه تو باید بده.اگر نداشته باشه هی میره دادگاه میگه ندارم.آخرش باید بده ها...ولی خب انقد طولانی میشه که ممکنه خسته شی

اگر طلاق بده نیست راهی نداری جز طولانی کردنش آخه..ولی یه زمان طرف میگه مهریه نگیر برو...خب اگر پول د ...

اصلا زمانش مهم نیس چون دیگ قرار نیس حالا حالاها ازدواج کنم اون دنبال اینه ک زن بگیره