2777
2789

من آزمون استخدامی قبول شدم و قراره از ماه اسفند کارمند یکی از ادارات بشم پسرم 9سالشه ولی هیچوقت بدون من نبوده قصد دارم براش یه پرستار بگیرم که تنها نباشه شما بچه هاتون و کجا میذارین بنظرتون برم سرکار یا نه پشیمون میشم یا اینکه ممکنه برای بچم مشکلی پیش بیاد لطفا تجربیاتتونو بفرمایید🙏🙏

خب ۹سالشه دیگ اگ کرونا نبود از صبح تا ظهرمدرسه میبود..ولی خب الان ان لاینه و به نظرم خودت بالاسرش باشی بهترع...و اگر شهر غریبی ک به نطرم نرو ...یعنی من خودم شهر غریبم...کسی نیست پیشم...پرستام والا اصلااااا اعتماد ندارم.اصلاااااااا...واسه همین کارو نمیرفتم

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا بچه ندارم 😅❤️

نمیدونم والا بستگی داره ولی درکل اروم اروم انجامش بده یهویی ممکنه فکر کنه خیلی ازاده تو نیستی هرکاری کنه پرستارم پیشنهاد نمیکنم واسه پسر ۹ ساله ، فامیلی چیزی ندارین بذاری پیش اون؟مثلا مامانت؟

من عمم ۲۵ ساله سرکار میره از وقتی بچه ش دنیا اومد پیش مامان بزرگم بوووود تا دیگه بچه هه کنکور داد اگه تنها بود خونه به چیزای جیز دست نمیزد و قول داد پسر خوبی باشه😂😂دیگه الان تنها میمونه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خب ۹سالشه دیگ اگ کرونا نبود از صبح تا ظهرمدرسه میبود..ولی خب الان ان لاینه و به نظرم خودت بالاسرش با ...

شهر غریب نیستم همسایه مادرشوهرش هستم همین که شما فرمودین دقیقا نگران پرستارم که نکنه آدم خوبی نباشه

شهر غریب نیستم همسایه مادرشوهرش هستم همین که شما فرمودین دقیقا نگران پرستارم که نکنه آدم خوبی نباشه

خب باز مادرشوهر خوبه ولی راستشو‌بخوای من کلاااا نه دلم اروم میشه بچه رو بذارم پیش مامانم نه مادرشوهرم🤣🤣🤣یعنی فقط خودم و باباش..فققققط خودم و باباش ...البتههه خواهرشوهرمم خوبه دیک هییییچچکس

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
خب باز مادرشوهر خوبه ولی راستشو‌بخوای من کلاااا نه دلم اروم میشه بچه رو بذارم پیش مامانم نه مادرشوهر ...

مادرشوهرم نمیتونه نگهداره چون سنش بالاست ولی می‌تونه نظارت کنه وقت بی وقت سر بزنه

اصلااا کارتو ول نکن

برای بچه از حالا خیلی سفت و سخت دنبال پرستار باش تو آشناها

چندین مورد رو ببین و بسنج

و داخل خونه دوربین مداربسته نصب کن تا بتونی خونه رو از رو گوشیت چک کنی

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
مادرشوهرم نمیتونه نگهداره چون سنش بالاست ولی می‌تونه نظارت کنه وقت بی وقت سر بزنه

اها خب باز اگ یه جورایی کنار پرستار باشه خوبه ...یعنی مادرشوهر بعلاوه پرستار..باهم باشن مورد اطمینان تره

اها خب باز اگ یه جورایی کنار پرستار باشه خوبه ...یعنی مادرشوهر بعلاوه پرستار..باهم باشن مورد اطمینان ...

بله مادرشوهرم کلا روزی چندبار خونه ماست بعد سرکار رفتنم هم حتما میاد