2777
2789

من ی دخترزبون بستهودلسوزومظلوم..تو۱۷سالگی مجبورشدم بخاطروضعیت بده خونوادم بایه ادمی ک قبلن زنوبچه داشت بااختلاف سنی۱۷سال ازدواج کنم..درعرض دوماه ی عروسی وعقدوبااین ک پولداربودن خانواده دامادتویجاکوچیک گرفتن اصلن هزینه نکردن مثل اون قدیمیافیلم عروسیم درومد..حالاعب نداره ادم بای فیلم ک قرارنیس خوشبخت بشه من اصن طعم دوس داشتنونچشیدم انقدادم بدی بودک نگومیگفتم قدم بزنیم بریم بیرون یجاکافه ای دست هموبگیرم مگ تواینچیزاروبلدنیسی میگف حال داریا..فقط میخابید...رابطهم حتی ب درخاست من بود

وختی دوستامومیدیدم ک چجوری باشوهراشون عاشق هم بودن همون دوران نامزدیشون خیلی حسرت میکشیدم...میگفتم ای کاش اینم خوب بشه درست بشه گذشت وگذشت البته همون موقهم خسیس وخیلی دادوبیدادی بودمن فقط گوشامومیگرفتم وازماشین پیاده میشدم ویجامینشستم تااروم بشه تورابطه ک نداشتیم شکستم واقن چون اصلن حوصله نداشت...حتی تایسال دختربودم 

نمیدونم چجوری بگم ک چون واقن آرومم هیشکی تاحالاازمن  ی صدانشنیده تاحالادرعمرم ب هیشکی حتی تونگفتم البته اینم بگماواس این همه خودخوری هرروزدکتربودم .مشکلمو۵سال ب هیشکی نگفتم

تیکررسیدن ب اهدافمه میخام شروع کنم ب خوندن زبان 😊برای همه دعاکنیدوبرای منم دعاکنیدوبدونیدخدااول حواسش بشماس بعدب بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو من همیشه گفتم مردی که طلاق گرفته حتما یه جا کارش میلنگه 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

انشالله عاقبتت قشنگ و به خیر باشه عزیزم

مطمئن باش خدا جواب تمام بی زبونیها و مظلومیهاتو میده❤❤❤

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

این ک باقرص وداروبچه دارشدم ...الان ۳سالشه 

تیکررسیدن ب اهدافمه میخام شروع کنم ب خوندن زبان 😊برای همه دعاکنیدوبرای منم دعاکنیدوبدونیدخدااول حواسش بشماس بعدب بقیه

تاپای طلاق رفتیم ینی شکایت کردمو چون خیانت کردخیلی توگوشیش ایزینچیزابودولی بازم بخاطروضیت بدخونوادم مجبورشدم برگردم ...درس بخونم 

این ک باقرص وداروبچه دارشدم ...الان ۳سالشه 

چرا حرفتو میجوی تند تند بگو خوابم میاد😐

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچم ک بدنیااومدیذره بهترشدم سردترشدم نسبت بش چون این گرماخیلی اذیتم میکرد...الان مشکلم اینه ک احساس میکنم ب یه ادم دیگه نیازدارم ک عاشق باشم زندگی کنم 

چرا حرفتو میجوی تند تند بگو خوابم میاد😐

ببخشیدهمرونوشتم توصفحه تاپیک ولی بیشتراز۵۰۰۰کلمه قبول نکرد همروپاکیدم