2777
2789
عنوان

براتون دعامیکنم اگه کمکم کنید...+عکسمم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 35 پست
بچم ک بدنیااومدیذره بهترشدم سردترشدم نسبت بش چون این گرماخیلی اذیتم میکرد...الان مشکلم اینه ک احساس ...

عزیزم خیلی بده که با یه پیرمرد ازدواج کردی.اما الان که بچت هست برو با بچت خوش بگذرون و خوش باش.

چرا شوهرت اگر نمیخواستت و یا حوصله ازدواج نداشت اومد خواستگاریت؟

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin

الان برگشتم سرزندگیم ودس بکارشدم تاب یجای برسم خیلی جاهاجلوراهمومیگیره من دوتارشته ریاضی تجربی خوندم دیپلموپیش ولی نفرسادمنودانشگا..۵سال منونگداشت توخونه الان خودم میخام برم باهزینه خودم هممم زبان جدابخونم تدریس کنم ...ولی این حس کمبوداذیتم میکنه شدید

تیکررسیدن ب اهدافمه میخام شروع کنم ب خوندن زبان 😊برای همه دعاکنیدوبرای منم دعاکنیدوبدونیدخدااول حواسش بشماس بعدب بقیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی بده که با یه پیرمرد ازدواج کردی.اما الان که بچت هست برو با بچت خوش بگذرون و خوش باش. چرا ...

نمیدونم واقن

تیکررسیدن ب اهدافمه میخام شروع کنم ب خوندن زبان 😊برای همه دعاکنیدوبرای منم دعاکنیدوبدونیدخدااول حواسش بشماس بعدب بقیه

بنظرتون اشتباه این حسم؟این کمبودم؟چراحس میکنم ب یه مردددیگ نیازدارم ؟چرااین فکرولم نمیکنه

بنظرتون اشتباه این حسم؟این کمبودم؟چراحس میکنم ب یه مردددیگ نیازدارم ؟چرااین فکرولم نمیکنه

چون شوهرت نیازهاتو برطرف نکرده بخاطر همین نیاز داری به همسر دیگه ولی کلا بهت بگم عزیزدلم هیچ وقت خوشبختیتو وابسته به کسی نباش...

هیچ وقت منتظر نمون کسی از در بیاد و خوشبختت کنه فک نکن اگر با مرد دیگه ای ازدواج کردی دنیا گل و بلبله.

خودت یاد بگیر مستقل باشی یاد بگیر تلاش کنی و بری دنبال خوشبختی

درس بخون برو سرکار آینده خودت و بچتو بساز

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin

موضوع خیلی جدیه و ما نمیتونیم کمک بزرگی بهت بکنیم متاسفانه😕حتما بابد بری جای مشاوره

اون عمقی مسائلتو واکاوی میکنه و درست هدایتت میکنه

چون شوهرت نیازهاتو برطرف نکرده بخاطر همین نیاز داری به همسر دیگه ولی کلا بهت بگم عزیزدلم هیچ وقت خوش ...

درسته اینومیدونم چون همه ی زندگیهاب نحوی مشکل دارن ولی این دردبی درمون ک انشالله هیشکی دوچارش نشه

موضوع خیلی جدیه و ما نمیتونیم کمک بزرگی بهت بکنیم متاسفانه😕حتما بابد بری جای مشاوره اون عمقی مسائل ...

کمک زیادی نمیخاستم فقط میخاسم ببینم گناه نباش یوخت

به نظر من هست🥺درسته اون شمارو درک نمیکنه و همه جوره داره کم میزاره

ولی شما تا وقتی تو خونه اون مرد زندگی میکنی یعنی بهش متعهدی و فکر کردن به هر مرد دیگه ای خیانت محسوب میشه

اسی حست طبیعیه ولی اگه خداستی با کسی حتی چت کنی با عرص معذرت منو ببخش با ادم متاهل وارد رابطه نشو.چون ک نیاز داری جوری محبت امیز رفتار میکنی ک اقا از خانومش سرد میشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چون شوهرت نیازهاتو برطرف نکرده بخاطر همین نیاز داری به همسر دیگه ولی کلا بهت بگم عزیزدلم هیچ وقت خوش ...

درسته مظلومم ولی ازیه طرف ی دخترشیطونو..هسم لعنتیه اصن باورم نمیش شوهرکردم بچم دارم😑😑😑😑😑

اسی حست طبیعیه ولی اگه خداستی با کسی حتی چت کنی با عرص معذرت منو ببخش با ادم متاهل وارد رابطه نشو.چو ...

وااای خدانکنه ب اون روزبرسم ک فک کنم دارم میرسم یااابلفضصص

به نظر من هست🥺درسته اون شمارو درک نمیکنه و همه جوره داره کم میزاره ولی شما تا وقتی تو خونه اون مرد ...

نیست یکم فک کن