2777
2789
عنوان

تا حرف تو میشه..

72 بازدید | 3 پست

تا حرف تو میشه میشه بارونی چشام

من راضی ام حتی اگه دیر به دیر بیام

حرف همه اینه همه جا به فکرتم

معلومه که چقدر تورو از دلم میخوام

سلام ببین شکسته بالم

سلام دوری تو ملالم

سلام نگاهی کن به حالم

سلام بارون رحمت من

سلام همه ی عزت من

سلام آقا که الآن روبروتونم من ایستادم زیارت نامه میخونم 

حسین جانم

بزار سایه ت همیشه رو سرم باشه قرار ما شب جمعه حرم باشه

دستامو ول نکن الهی که قوربونت برم آرامش منی سایه تو نگیری از سرم

مگه چی میخوام ازت شده واسه یک دقیقه هم ای شاه محترم من و راه بده بیام حرم

سلام که حال گریه دارم سلام میبین ب قرارم سلام میشه بیای کنارم سلام به عطر سیب و یاست سلام میکنم التماست باشه به من حواست

حواست هست به موهای سفید سرم چقدر آقا از گذشته شکسته ترم حواست هست نوکرت داره پیر میشه

بخرم ببرم به حرم دوست دارم دوست دارم ارباب

برای دل خودم و تمام عاشقای آقا امام حسین  

کربلا رفته ها برای نرفته ها دعا کنید آقا ما رو هم بخره😔

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
چه عالی نوشتی👏👌

شعر از خودم نیست🌱

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.