2777
2789
عنوان

سس لعنتی😐💔

355 بازدید | 40 پست

اقا دستور سس فلافل چیه😐💔

مردم از بس تاپیک زدم

سس خردل نیست

سس انبس

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

گیر دادیاااااا😐😅

https://harfeto.timefriend.net/16357588238165          🌻🌸🥰 قول دادیم شاد باشیم 🥰🌸🌻                                 ❤ چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند❤مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند❤غصه ها فانی و باقی تو بخند❤گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند❤
گیر دادیاااااا😐😅

😂😂 پودرشو خریدم مونده رو دستم

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگل بزن

نمیاره😑💔

😂😂 پودرشو خریدم مونده رو دستم

برگردون به فروشنده ش😐😂

https://harfeto.timefriend.net/16357588238165          🌻🌸🥰 قول دادیم شاد باشیم 🥰🌸🌻                                 ❤ چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند❤مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند❤غصه ها فانی و باقی تو بخند❤گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند❤
شاید سس خردله انبه نیست

نیست امتحان کردم با هر روشی که بگی

تلخه مثل زهر مار

ببین 

میری تو گوگل 

بعد مینوسی سس انبه برای فلافل 

بعد رو اون شکل ذره بین میزنی 

چنتا برات میاره ... رو هر کدوم خواستی کلیک میکنی و دستورشو میخونی 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
برگردون به فروشنده ش😐😂

نمیشه از باسلام خریدم خیلی وقته😕