2821
2789
عنوان

سس لعنتی😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین این عزیزم؟

یوتوب ندارم☹

ولی مرسی❤

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
نخوردم تاحالا تنده؟

نه عزیزم سس پنیره ب نظرم از سس انبه خوشمزه تره بزن تو نت طرز تهیشو خیلی خوشمزس حتی سوخاری هم با اون سرو میشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
یوتوب ندارم☹ ولی مرسی❤

یوتوب نمیخواد برنامشو که فیلت رشکن بزن میاره برات اپلکیشن نمیخواد

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

سس انبه است با پودر انبه درست ميشه 

پودر انبه رو از عطارى بگير با اب جوش و يه كم سركه مخلوط كن 

سريع هم سفت ميشه پودر انبه زياد نريز 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

تو ده تا تاپيكى كه زدى براى سس فلافل😂 ديدم نوشتى پودر رو با اب جوشوندى ولى بدمزه بوده احتمالا پودر انبه ات خوب نيست  منم يه دفعه جوشوندم تكه تكه شد از اون به بعد نميجوشونم فقط با اب مخلوط ميكنم

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
۱۰ تومن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اخه خیلی دلم میخواد از اون سسا بخورم لعنتی توی فلافلیا نمیگن چیع😑

فک کنم همون پودرو با آب قاطی کنی درست میشه. مادر همسرم ازون پودره تو سرکه قاطی کرد ترشی درست کرد باهاش

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792