2777
2789
عنوان

تاحالا بی افتون امتحان کردین ؟

175 بازدید | 23 پست

تاحالا  بی افتون  امتحانش کردید ؟؟ 

من امتحان کردم پا داد خیلی دلم شکست ولی بهتر از این بود که باهاش باشم با کسی ذات نداره

لطفا خانوم هایی ک میخوان بگن رابطه همینه ب درد نمیخوره دوستی کامنت ندن . والا ادم جرعت نمیکنه یه چی بگه فوری میان میگید ب درد نمیخوره خب نمیخوره ک نمیخوره من نیمدم بگم بد درد میخوره یا نه متن تاپیکم ی چی دیگس 

دوران راهنمایی ک بودم مد شده بود ب دوس پسر میگفتن بی اف

حدودا سال ۹۰. ۹۱

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

خب خوبه ذاتش شناختی

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل ازدواجم با یکی دوست بودم خیلی ادای اینا که از عشق دارن میمیرنو در میاورد فقط ۴ماه طول کشید مخمو بزنه بعدم اونموقه ها همش برا هدیه های گرون میخرید هر سری میرفتم پیشش گل میخرید برام یعنی به تعداد قرارامون گل داشتم ازش دیگه امتحانش گردم پا دادددد قرارم گزاشت:/ منم گفتم برو بابا مرتیکه

این زندگی خودته، به روش خودت زندگی کن😉
بعدا هم بهم گفت تو ب کسی گفتی به من پیام بده😂😂😂😂

وای خب بنده خدا فهمیده بود دیگه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
دوران راهنمایی ک بودم مد شده بود ب دوس پسر میگفتن بی اف حدودا سال ۹۰. ۹۱

نی نی سایت اسم دو س پ س ر بیارم میزنه میترکونه تاپیکو چندبار تاپیک زدم اینکارو کرد مجبورم اینو بزنم 

بی اف قبلا میگفتن دوس پسر اونه؟؟ دختر چی میشد بچه ها

جی اف