2777
2789
عنوان

اسم چقدر مهمه؟

1409 بازدید | 64 پست

سلام خانوما من اسم پسرمو با عشق انتخاب کردم ولی بخاطر اظهار نظر بعضی آدم های بیشعور ک نگفتن این زن ک تازه زایمان کرده حساسه دلموشکستن زدن تو ذوقم ک اسم پسرت خوب نیست الان ۱ سال و نیمشه و من هرشب ب این موضوع فک میکنم وسواس فکری گرفتم همش میگم ای کاش ی اسمی میذاشتم ک نتونن ایراد بگیرن از شما نظر میخوام آیا ی اسم اونقد مهمه  ک آینده ی بچه خراب بشه ؟ اگه من اشم بدی گذاشتم آینده بچمو خراب میکنم ؟😔

اسمش چیه؟

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله اسم خیلی مهمه 

مگه چه اسمی گذاشتی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

ببین اسم من الان هست هانیه

معنیشو یه بار نگاه کردم یعنی دختر خدمتکار

ازش متنفرم و به خاطرش از پدر و مادرم گله دارم ولی اصلا جلوی راهمو نگرفته. من دارم میرم به سمت موفقیت 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

چی گذاشتی؟

یکی قنبرعلی میذاره تو این دوره زمونه مسخرس

یکی پرهام میذاره میتونن مسخرش کنن ولی خیلی بد نیست

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

نه این خرافات چیه‌.اینده بچتونو اول خدا بعدشم تربیت شما و بعدش تلاش خودش مشخص میکنه.

بعدم همیشه اختلاف سلیقه هست شما هرکارم بکنی باز یه عده ایراد میگیرن.

تازه اسم بچه شما به کسی چه؟😐💛