دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 عنوان جنسيت جنين 162 بازدید | 20 پست سلام خانومامن ناخواسته باردارشدم ٩هفتمه علائمم تقريبامثل باردارى اولمه فقط باردارى اولم خيلى بالامياوردم الان بيشترحالت تهوع دارم بالانميارم توشكمم نبض حس ميكنم جدول چينى گفت دختريه خانومى هم اينجاازروى سن خودم وبچم گفت دختريعنى حتمادختره؟ بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟ 1400/10/12 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neeee عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 807 فک کنم فقط با سونوگرافی گرافی مشخص بشه خواهر من ۴ ماهه حامله ست ولی جنسیت جنین مشخص نی
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 فک کنم فقط با سونوگرافی گرافی مشخص بشه خواهر من ۴ ماهه حامله ست ولی جنسیت جنین مشخص نی چراچهارماهه كه مشخصه نرفته ؟؟؟ بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
مامی_جون14 عضویت: 1393/02/05 تعداد پست: 7071 بچه اولتون چیه؟؟؟بخدا سالم باشه و دنیا بیاد دیکه چیزی مهم نیستاین حرفم رو فکر کنم فقط منتطرای نی نی بفهمن😥😥😥😥 خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 چرا حس میکنم نگرانی دختر باشه اخه يدونه دختردارم خودم سزارينى هستم دوست دارم پسرباشه دروغ چرا همه منوتحت فشارگذاشتن حتى مادرم،، بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7297 اخه يدونه دختردارم خودم سزارينى هستم دوست دارم پسرباشه دروغ چرا همه منوتحت فشارگذاشتن حتى مادرم،، آن شاالله سالم باشه بعد اون جنسیت باشه که میخوای باشه
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 بچه اولتون چیه؟؟؟ بخدا سالم باشه و دنیا بیاد دیکه چیزی مهم نیست این حرفم رو فکر کنم فقط م ... بچه اولم دختره خودم اينوميدونم همزمان بالقاح واكسن كرونازدم خيلى نگرانم همش ازخداميخوام سالم باشه ولى خيلى تحت فشارم توسط اطرافيان بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
آریناجوووووون عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 486 اخه يدونه دختردارم خودم سزارينى هستم دوست دارم پسرباشه دروغ چرا همه منوتحت فشارگذاشتن حتى مادرم،، اخه ی عزیزم انشالله اول سالم باشه بعد پسر
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 آن شاالله سالم باشه بعد اون جنسیت باشه که میخوای باشه انشالله ممنون عزيزم😘 بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
neeee عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 807 چراچهارماهه كه مشخصه نرفته ؟؟؟ رفتش اتفاقا دیروز ولی گفتن هنوز معلوم نیست ماهم خیلی نگرانیم که چرا بچه رشد نکرده نگو پروتئین بدنش کم بوده
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 اخه ی عزیزم انشالله اول سالم باشه بعد پسر انشالله توكل بخدا ممنون ازدعاى قشنگت😘 بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟