دريل مدیر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6901 عنوان جنسيت جنين | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 20 پست سلام خانومامن ناخواسته باردارشدم ٩هفتمه علائمم تقريبامثل باردارى اولمه فقط باردارى اولم خيلى بالامياوردم الان بيشترحالت تهوع دارم بالانميارم توشكمم نبض حس ميكنم جدول چينى گفت دختريه خانومى هم اينجاازروى سن خودم وبچم گفت دختريعنى حتمادختره؟ بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟ 1400/10/12 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6901 رفتش اتفاقا دیروز ولی گفتن هنوز معلوم نیست ماهم خیلی نگرانیم که چرا بچه رشد نکرده نگو پروتئین بدنش ک ... انشالله صحيح وسالم بدنيابياد بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
مامی_جون14 عضویت: 1393/02/05 تعداد پست: 7071 بچه اولم دختره خودم اينوميدونم همزمان بالقاح واكسن كرونازدم خيلى نگرانم همش ازخداميخوام سالم باشه ول ... میدونم گلم...کامل درکتمیکنم..جنسیت لجه واسه مادر و پدر فرق نداره...فقط معذرت میخوام ببخشید زر زر دیگران که ادم رو ناراحت میکنهبببن انشالله که بچه ات سالم باشه و جنس دلخواهت..ولی اگر دختر شد محکم وایستا جلو دهن بقبه..نزار دخترت خار بشه خدای نکرده خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏
neeee عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 807 انشالله صحيح وسالم بدنيابياد مرسیییی عزیزم دکتر به خواهر من گفته بود بیشتر شیر و ماست سردی جات بخور تا احتمال دختر بودنش بالا بره آبجی منم عاشق دختره ولی بچه اولش پسره
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6901 میدونم گلم...کامل درکتمیکنم..جنسیت لجه واسه مادر و پدر فرق نداره... فقط معذرت میخوام ببخشید زر زر ... ممنون عزيزم ازتوصيه ات من اصلازبون ندارم وقتى مادرخودم همش تشرميزنه ديگه ازديگران چه انتظارى هست خونه پدرشوهرمم هرچى ميخورم ميگن اينوخوردى بچت دخترشده😑 بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6901 مرسیییی عزیزم دکتر به خواهر من گفته بود بیشتر شیر و ماست سردی جات بخور تا احتمال دختر بودنش بالا بره ... انشالله اول سالم باشه بعدجنسيت دلخواهش بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
neeee عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 807 انشالله اول سالم باشه بعدجنسيت دلخواهش دقیقا حرفتون خیلییی حقه انشاالله بچه شما هم سالم و سلامت به دنیا بیاد