2777
2789
عنوان

بیاین ی سوال دارم راجب ازدواج

147 بازدید | 15 پست

من فوق العاده سردم چه تو احساس چ هرچی ...من ازدواج بدون  هیچ ارتباطی می خوام میشه 😞😞بدم میاد نمی‌دونم چرا ی خواستگار سمج دارم همه میگن موقعیتش خوبه فکر کن نمیتونم پسره میخواد منو ببینه میپیچونم , این یعنی آمادگی ندارم درسته ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا اگ از لحاظ جنسی سردی اولش بگو نذار طرفت مثل من بدبخت بشه

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

منم خیلی اینجوری بودم، حالا یه چند بار باهاش ملاقات کن، شاید نظرت عوض شد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چی بگم خب ....تازه دوبار همو دیدیم

برین مشاور اونجا ب مشاور بگو

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
ازدواج کردی ؟خوبی الان ؟

بله، نهایتاً در سن ۳۴ سالگی ازدواج کردم. الان جونم شوهرمه 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خب من 22سالم میشه یکسال دیگ زوده به نظرت؟

یه کمی زوده. ولی از الان به فکرش باش که حداقل بتونی خودت و احساستو آماده کنی برای وارد شدن به زندگی مشترک.

من ۷-۲۶ سالگی تازه به فکر افتادم، به نظرم ۳۴ یه کمی دیر بود، ولی خدا رو شکر نتیجه‌ش شیرینه