2777
2789
عنوان

سن بلوغ

282 بازدید | 20 پست

بچه ها میدونم خیلی زیاد این تاپیک رو زدم ولی شرمنده 

اونایی که قبلا نظر دادند الان لازم نیست دیگه نظر بدن

بچه ها من ۱۵ سالمه یه مشکلی دارم میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه 

من سینه راستم یه مقدار سفت تره و یه چیزای توده مانند که  انگار به هم متصل هستند  احساس میکنم ولی چپم نه  تقریبا

کیا اینجورین؟

کسی هست مثل من باشه  ؟

مامانم خیلی قسم خورد که طبیعیه و چیزی نیست و برای رشده

آخه من نسبت به همسنام سینه هام کوچیکه  

اگه دوست داشتین تاپیک اولم رو بخونید خیلی کامل توضیح دادم  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اره مشکل داری  درمون فقط ترشی سوسکه

ملخ نمیشه😂

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد این سینه رو فشار میدی ک آخرش شیر میده 😅

چی بگم والا آدم نمیشم🤦‍♀️

مبحث سینه رو ول کن  بریم تو بحث رون و مو  نظرت چیه😃😁😅

اونا مشکل نداره قبلا وسواس اونا هم بوده😂

ببین اصلا نگران نباش ! همه هم سن و سالای ما همینطوره سینه هاشون 😅 نیازی ام به دکتر و دارو و... ند ...

جدی ؟ شما هم این مشکل رو داری ؟ 

یک طرفه هست برای شمام؟ 

دکتر رفتی ؟ 

عزیزم این توده مشکلی نیس 

من یادمه خودمم داشتم ان قد بزرگ بود که تا زیر بغلم بود 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

جدی ؟ شما هم این مشکل رو داری ؟  یک طرفه هست برای شمام؟  دکتر رفتی ؟

بله فک کنم برا سن بلوغ باشه 

تقریبا هر دختری که دور و وره منه همین مشکلو داره

کاملا طبیعیه 

غم گرفته همه کوچه‌های مارو‌..
عزیزم این توده مشکلی نیس  من یادمه خودمم داشتم ان قد بزرگ بود که تا زیر بغلم بود

اره انگار  یه چند تا توده به هم متصل اند که یه دیوار هلالی شکل  تشکیل دادن توی نیمه پایینی سمت راستم😔

دکتر رفتید ؟ یک طرف بود برای شما هم یا مثلا یک طرف بیشتر بود؟

باوررررررر کن هیچیت نیییییست😭😐

جدی؟ همه اینطورین ؟ عب نداره یه طرفه باشه یا مثلا یه طرف خیلی بیشتر باشه؟ 

❤❤❤❤❤

براتون حمد خوندم ❤