2777
2789
عنوان

سن بلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 20 پست
اوایل همینجور بود ولی درست میشه نگران نباش  اینقدر هم حساس نباش

آره من خیلی حساسم 

آخه زیر بغل سمت راستم یه برجستگی بود که اون چند وقت پیش رفتم فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم حالا میگم نکنه تشخیص اونم غلط بوده و.....

وسواس خود بیمار پنداری هم دارم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ همه اینطورین ؟ عب نداره یه طرفه باشه یا مثلا یه طرف خیلی بیشتر باشه؟  ❤❤❤❤❤ براتون حمد خ ...

اره!

بیشتریا همین طوری هستن 

یعنی چیز خطرناکی نیست عادیه

نگران نباش

یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد 

اره! بیشتریا همین طوری هستن  یعنی چیز خطرناکی نیست عادیه نگران نباش

بعد فقط یه چیزی 

من یه توده زیر بغل سمت راستم داشتم که اونو چند وقت پیش رفتم فوق تخصص غدد نگاه کرد گفت کاملا طبیعیه و پستان فرعیه البته من اون موقع اصلا نسبت به مشکل سینم حساس نشده بودم و به دکتر راجع به سینم چیزی نگفتم حالا میگم نکنه تشخیص اونم غلط بوده و دور از جون....🤦‍♀️

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اره انگار  یه چند تا توده به هم متصل اند که یه دیوار هلالی شکل  تشکیل دادن توی نیمه پایینی ...

نه من اصلا اهمیت نمی دادم من الان 28سالمه 

فکر میکنم غدد رشد سینه هس

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی