2777
2789
عنوان

امشب بالاخره اومدم خونه بابام

541 بازدید | 23 پست

امشب سر یه چیز مسخره دعوامون شد!

میخواست بره جایی صبح گفتم ساعت چند میری گفت ۷گفتم پس قبلا چرا ساعت پنجو نیم میرفتی یه پرید ب خودش ب تو هیچ ربطی نداره کی میرم کی میام منم دق و دلی تمام روزامو سرش خالی کردم اومد کتکم زد اون میزد منم میزدم اخه توی حاملگیم منو زد بخاطر بچه هیچی حرکتی نکردم ولی ایندفعه میزد منم میزدم‌ توی بحثمونم گفت مامانم اینا راست میگن تو زن نیستی همش ب فکر لباسی منم گفتم ببخشید دقیقا کدوم لباسا!بعد دیگه بچمو برداشتم اومدم خونه مامانم اینا بابام زنگ زد گفت زنت اینجاست(گفت یه‌وقت حرف درنیاره واست ک شب رفتیv)اونم گفت دیگه واسه همیشه اونجا بمونن دخترت و نوه ات ب نظر شما تهش چی میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا از خونه میایید بیرون؟ بهتر نیست مردا برن این موقع ها؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

تهش بگو دیکه برام لباس نخر بجاش مهریه بده بیاد محکم وایستا تا بیاد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

فقط اول اینو بگم موردشور خانواده ی شوهرای ایرانو بزنن که راجع به زن کلا نظر میدن...حتی درست هم باشه نظرش باید دهنشو گل بگیره بیشعور...

و اینو بگم من خواهرم و دختر داییم با پسر بدون مادر ازدواج کردن خیلی راحتن...شوهر خواهرم از مال من بدقلق تره هااا ولی چون کسی نیست پرش کنه راحتن...من بدبخت شوهرم دورم میچرخه ولی مگه گزاشتن...مردن و زنده شدن از حسادت دارن میمیرن

به نظر من اصلا نباید میرفتی خونه بابات دعوا به گوش بزرگترا نباید میرسوندی هیچ وقت خونتون ترک نکنید ب ...

من یه هفتست تو دعوام شدید...شوهرم و مادرش اصرار دارن برم خونه بابام..من نمیرم...دارن دیوونه میشن...شوهرم به مادرش میگفت من میام خونه شما...مادرش میگفت نهههه...باید اون بره تا اگه به طلاق کشید چیزی نتونه ازت بگیره

واقعا چرا از خونه میایید بیرون؟ بهتر نیست مردا برن این موقع ها؟

من شوهرم اصرار داره برو خونه بابات من نمیرم میگم تو برو...بعد جالبه زنگ زده مادرم میگه دخترت چه پرروه به من میگه تو برو بیرون...مامانم هم گفت چیکار کنه بیچاره با دوتا بچه کوچیک...معلومه تو باید بری😂😂

من یه هفتست تو دعوام شدید...شوهرم و مادرش اصرار دارن برم خونه بابام..من نمیرم...دارن دیوونه میشن...ش ...

عزیزم مردا همینن دیگه به نظر من اگه دوسش داری برگرد خونت به خاطر بچت کار به طلاق نکشه بی محل کن بهش خودش شاید شرمنده بشه

چمیدونم والا.. الکی الکی دعوا راه میندازین میرین قهر خونه ننه هاتون.. از ما میپرسین تهش چی میشه..&nb ...

شاید واسه شما بچه بازی باشه هیچکس دوست نداره زندگیشو ول کنه