2777
2789
عنوان

بی بی چک نصف نیمه

1835 بازدید | 36 پست

سلام خانومای باتجربه تو بی بی چک، لطفا بیاین بگین این بی بی چک خرابه یانه؟ خودم حس میکنم خراب بود.. بدشانسی من اینه یکی دیگه هم زدم باز سفیییییییید مطلق شد تااازه بعد10دقبقه داشت خط سی رنگ میگرفت بعد نیم ساعت رفتم دیدم هاله ی خییییییییلی ضعیف ک بادقت باید میدیمش رو خط تی هم هس البته کلا خط سی هم کمرنگه خیلی.. اصلا انگار هردو خراب بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دیگه بزن برا اطمینان 

بنظر من مثبته

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
 چند وقت از موعدت گذشته؟

والا نامنظمم. ماه قبل هم بارداري شیمیایی داشتم و خونریزی کردم تو هفته5... 

بعدش هم سونو هم از دادم بتا1بود کلا و رحمم خالی بود.. حالا نمیدونم بلافاصله یعنی بازم باردارم... 🥺 ته دلم میگم خداکنه درست باشه 

این بی بی چک اول ک گفتم حس میکنم خرابه.. خطهاش نصف و نیمه س... دومی هم ک کلا تو عکس مشخص نیس میفرستم ...

اگه این همونه که بعد از ده دقیقه خط افتاده، بهش اعتنا نکن.

باید تا دو دقیقه خط بیفته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یکی دیگه بزن برا اطمینان  بنظر من مثبته

زدم از شانسم سفییییید مطلق بود کلاخط ننداخت.. تاده دقیقه تاازه خط سی رنگ. گرفت.. البته بگم ادرارم غلیظ نبود. امشب زدم بعد شام چون حس کردم اولی خرابه دومیو پشتش زدم😅😅😅

اگه این همونه که بعد از ده دقیقه خط افتاده، بهش اعتنا نکن. باید تا دو دقیقه خط بیفته

نه نه... این هنون اول تی رنگ گرفت رفت بالا سی هم انوار رنگ گرفت ولی نصف و نیمه س... 😕😐😐