2777
2789
عنوان

بی بی چک نصف نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 36 پست
اره عزیزم خیلی حس خوبیه دعا میکنم تجربه ش کنی .من پسر دارم عزیزم ۴ماه و نیمم ولی خیلی سخت میگذره🥺بی ...

خدا برات حفظش کنه الهی... ان شاء الله بسلامت فارغ بشی.. روز چندتاخیر زدی؟؟ 

فک کنم همون روز اول رنگ گرفت، یا روز قبلش گفتن احتمال زیاد پسره

ان شاء الله بسلامتی بیاد بغلت 😊 دعاکن منم باصم دیگه این ماه... البته دردای پریودی دارم حتی چندروز قبل رگه های خون تو ترشحاتم بود. ببخشید البته.. امصبم یه رگه خون تو ترشحاتم دیدم. ولی درد رون پا و درد رحم مث درد پریودی هرازواهی دارم. سر شبی هم یجوری داغ کردم حش کردم پریود شدم با ترس رفتم دسشویی دیدم نه بابا ترشح بوده فقط.. ولی درد سینه و این میزا ندارم خیلی هم زودرنج و عصبی شدم متاسفانه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاء الله بسلامتی بیاد بغلت 😊 دعاکن منم باصم دیگه این ماه... البته دردای پریودی دارم حتی چندروز ق ...

توکل بر خدا، درک میکنم حالتو، منم اینقد ماه اقدام سر همه حالتام ریز شدم، که شاید این علامت بارداری باشه و...

ان شاالله یه نی نی سالم و صالح و زیبا دنیا بیاری

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
توکل بر خدا، درک میکنم حالتو، منم اینقد ماه اقدام سر همه حالتام ریز شدم، که شاید این علامت بارداری ب ...

چمیدونم والا.. راضی برضای خودشم. اگه صلاحمه بهم بده اوه نه که هیچ.. نمیخوام ب زور بگم حتمابهم بچه بده الان و خدانکرده 2ماه دیگه بگیره ازم. چون سابقه سقطم دارم . فقط میگم صلاحمه بهم سالم وصالح بده 

عزیزم من امروز این بی بی چک رو من زدم که عکسش رو میخواستی

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇