2777
2789
عنوان

خیلی زودرنجم از شوهرم دلگیرم ب شدت

293 بازدید | 19 پست

ب شوهرم  ی حرفی زدم   ادامو در اورد 🙁ناراحت شدم یباردیگشم حواسم نبود توفکر بودم  ناهارمو میخوردم شوهرمم داشت حرف میزد ... بعد گفتم چی گفتی جمله اخرو بگو   گف اره تو فقط   حرفایی ک نبایدو یادت میمونه ولی حرفای مهم رو متوجه نمیشی  و  از کجا معلوم شاید اوناییم ک میگی یادمه  فلانی اینکارو کرد ..  رو  دروغی از خودت میبافی  خیلی دلم گرفت به شدت    بعد ک حرفشا زد  ناهار توگلوم بغض شد   و فقط بهش نگا گردم برای اولین بار   ۳ روز تمام باهاش قهر بودم  قهر نه اینکه برم خونه مامانما نه کارا خونما میکردم ولی دیگه توروش نمیخندیدم  دیگه از  من شاد خبری نبود  دلم باهاش صاف نمیشد از ته دلم ناراحت شدم خیلی منت کشی کرد گفت ببخشید  من   گلی قبلیو میخام ک انقد شاد بود .حتی الانم   یادش نیس نیس بمن چی گفته و چکار کرده ولی من یادم نمیره کلا اخلاق ما زنا بامردا فرق داره ...  😞❤

واقعا موجودات عجیبی هستین خیلی ریزه گیر هستین

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بخدا شما بیشتر عجیبین احساسات  زنو نادیده میگیرین😞

بابا یه چیز گفته انقد دلخوری نداره که زن و شوهرین مثلا

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام
😑مسخرم نکنین خب زودرنجم😞

به گفته ها الکی توجه نکن

عکس العملت طبیعیه هر انسانی در مقابل مسخره شدنش دلگیر میشه مهم اینه که تبدیل به کینه نشه

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
بخدا دست خودم نیس😑

پس احتمالا دست همسایه اس

😑مسخرم نکنین خب زودرنجم😞

بهش نمیگن‌زود رنج میگن نُنُر