2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه عمل جدا کردن پوترون از اتمه مه به سختی انجام بشه؟

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

به سختى همه چى ميخره گرشت كه ديگه يه كيلو بخره تا يه ماه ديگه خبرى نيست اصنم گوسفند نه فقط گوساله ميخره كه ارزونتره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

فقط گوشت نمی خره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
به سختى همه چى ميخره گرشت كه ديگه يه كيلو بخره تا يه ماه ديگه خبرى نيست اصنم گوسفند نه فقط گوساله مي ...

وضعش چطوره؟شوهر من تو خوردو خوراک دسستو دلباز گاهی حیفو میلم میکنه اما برای لباس وسایل خونه عمرا خرج نمیکنه هر چی میخرم از پس انداز خودم که جمع کردم حالا باز لباس شاید یه ذره وا بده اما وسیله خونه عمرا من چیزیم لازم نداوم جهازم خوب بود ولی اگه چیزی خراب بشه کلا باید قیدشو بزنم

دیگه نمیام نی نی سایت
خورد وخوراک دیگ تعارف نداره باادم.مامرغ روتقریباا۲ماهی یبارر وگوشت رو هم دوماهی یبار میگیریم.بگم ندا ...

آره تعارف نداره ولی باید پولش باشه 

خیلیا ندارن🙄🙄🙄

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
وضعش چطوره؟شوهر من تو خوردو خوراک دسستو دلباز گاهی حیفو میلم میکنه اما برای لباس وسایل خونه عمرا خرج ...

وضع ماليش تعريفى نداره ولى ديگه خيلى زيادى از حد ميترسه پول خرج كنه استرس داره كه يه وقت حسابش خالى بمونه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر