2777
2789
عنوان

چند‌ روز بعد از سفط باید برم سونو

1209 بازدید | 16 پست

بچه ها من چهارشنبه سقط کردم و الان خونریزی دارم زیاد نیست در حد روز چهارم پریود هستش و درد هم کم و بیش دارم 

کی باید برم سونو ؟ صبر کنم خونریزی کامل تموم شه بعد برم ؟ یا هرچه زودتر برم 

پنج هفته بودم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
چطور سقط کردی؟

خودش سفط شده بود بارداری فراموش شده بود 

اول افتادم به لکه بینی بعد هم خونریزی و لخته 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نیست 😞😞😞😞

من دیگه نرفتم  ۱۰ روزه سقط شده

اخه من خیلی نگرانم نکنه بقایایی مونده باشه 

اگه دلدرد داری و لخته ها دفع نشدن برو حتما 

الان اصلا لخته نیست دقیقا مثله پریوده

ولی درد هر از گاهی دارم 

با وجود خونریزی سونو انجام میدن ؟؟

الان اصلا لخته نیست دقیقا مثله پریوده ولی درد هر از گاهی دارم  با وجود خونریزی سونو انجام مید ...

اره انجام میدن ولی خیلی زوده الان،چن روز بعد برو

چون برا من روز ۷ به بعد لخته ها دفع شدن

قرص داده دکترت؟

اره انجام میدن ولی خیلی زوده الان،چن روز بعد برو چون برا من روز ۷ به بعد لخته ها دفع شدن قرص داده ...

نه هیچی بهم نداد

خودش طببعی دفع شد 

من خونریزیم که تموم شد رفتم سونو واژینال که نشون داد بقایا دارم

ای بابا 😢😢

منم نگران همین بقایام 😰😰

نگرانی ندارد که بهم دارو داد تو پریودی بعدی دفع شد

میترسم‌ بگه باید بیای کورتاژ 😰😰

میترسم‌ بگه باید بیای کورتاژ 😰😰

نه عزیزم نگران نباش آخه پنج هفته انقد جنین کوچیکه مث لخته خونه و دفع میشه من ۶هفته بودم جنین به لخته خون بود که دفع شد فقط جفتشو دیدم چقد بزرگ بودولی نگران نباش اصلا نیازی به کورتاژ نیس

خدایا شکرت