2777
2789

دخترم یک ماهشه.همش زور میزنه،جیغ میزه،ناله میکنه.اصلا خواب درستی نداره،تو بیداری هم همش نق میزنه و گریه میکنه،همش باید تو خونه راه بریم.اصلا خواب ندارم.هر۳یا۵ساعت شیرمیخوره.روزی ۶بار مدفوع میکنه. وزن گیریش هم خوب بوده، بدنیا اومد ۳۵۰۰،الان ۴۷۰۰شده. به خاطر گریه هاش دوبار متخصص بردم،یه قطره پدی لاکت داد ۵قطره صبح ۵قطره شب.یدونه هم شربت نی نی اهورا داده هر ۸ساعت ۲سی سی. الان خوابش بهتر شده،اما خیلی زور میزنه و جیغ میزنع.دکتر میگه تا سه ماه طبیعیه، خودمم تو غذا خیلی رعایت میکنم،نه سبزی نه میوه نه لبنیات نه حبوبات هیچی نمیخورم،اما فایده نداره، خودمون شهرستان زندگی میکنیم امروز میخواستم بریم مشهد یه دکتر خوب ببرم،که مامانم نذاشت گفت راه دوره دخترتون سرما میخوره بدتر میشه. حالا من چیکار کنم؟ عرق نعنا،نبات داغ،کره بدم؟یا شربتا و قطره های مختلف رو امتحان کنم؟ یا ببرمش مشهد؟ یا تحمل کنم؟؟؟ با صدای سشوار و ماشین لباسشویی اوایل آروم میشد الان نه.موقع خواب کلا باید رو پام تکون بدم،موقع بیداریش باید راهش ببرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا بچتون کولیک داره و تا سه چهار ماهگی ادامه داره

با دارو ها‌کمتر میشه ولی کامل خوب نمیشه

باید تحمل کنی...

به بچه من پدی لاکت میساخت

ولی به بچه آجیم دایمتکون 

حالا بازم خواستی ببرش دکتر 

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   

برو تو زوپ با دکترمقدادی ویزیت انلاین شو

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

پسر منم اونطوری میکرد کره با خاکشیر دادم   بعدش بپیچ  تو پتو بزار رو پات به یه طرف کمر و شکمشو از رو پتو ماساژ بده 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
کارت خیلی سخته خدا کمکت کنه  اما بهتره پیش یه دکتر خوب دیگه هم ببریش اگه بچه جاییش درد نکنه چ ...

منم همینو میگم،چرا بچه های دیگه اینقدر گریه نمیکنن، میگم شاید مشکلی داره،بقیه میگن نه،فقط دلدره

تا ۴ ماه همین‌جور هست 

بعضی قطره ها دارو خونه دارن برای درد شکم میتوین امتحان کنی ولی خیلی هم ممکنه اثر نکنه 

ولی شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

دختر منم باید شبا میذاشتمرو پاهام تا بخوابه تا ۶ ماه تا ۳ شب بیدار بود بعد کم کم خوب شد.

من بهش یکی دو قطره چکون نبات داغ میدادم بهتر میشد میکسچر جواب نمی داد.با نبات داغ آروم میشد

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
احتمالا بچتون کولیک داره و تا سه چهار ماهگی ادامه داره با دارو ها‌کمتر میشه ولی کامل خوب نمیشه بای ...

پدی لاکت خوابشو بیشتر کرده،اما تاثیر دیگه ای نذاشته، دایمتیکون یکم اسهال میکنه

منم همینو میگم،چرا بچه های دیگه اینقدر گریه نمیکنن، میگم شاید مشکلی داره،بقیه میگن نه،فقط دلدره

دختر من همین جور تا ساعت ۳ شب وحشتناک گریه میکرد حتی با بغل کردن هم درست نمیشد چند بار  دکتر بردیم 

پوشک رو عوض میکردیم مارک شیر خشک رو عوض میکردیم هی۰ی فایده نداشت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم