2777
2789
عنوان

تجربه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3460 بازدید | 102 پست
من وقتی اومدم خونه بابام پیام داد که دوستت دارم و هر کاری بگی برات میکنم و... منم اشتباه کردم و برا ...

یعنی الان پشیمونی که شرط گذاشتی برای برگشت؟یعنی منظروت اینه کاش بدون شرط برمیگشتی؟؟

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
من وقتی اومدم خونه بابام پیام داد که دوستت دارم و هر کاری بگی برات میکنم و... منم اشتباه کردم و برا ...

عزیزم ببین من اصلا دلم نمیخاداین تاپیک وحرفای من خدای نکرده مشتاقت کنه به طلاق چون شرایط زندگی همه ماباهم فرق داره تازه من کلی مشکل که خیلی دردناک بودبازهم قبل ازتصمیمم به طلاق به یه مشاورخیلی خوب مراجعه کردم که اشتباه تصمیم نگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اول مهریموتواداره ثبت اجراگذاشتم الانم امیددارم حق طلاقوازقاضی بگیرم میخام اقدام به طلاق یک طرفه ...

عزیزم بچه ات مگه زیر هفت سال نیست؟ 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
یعنی الان پشیمونی که شرط گذاشتی برای برگشت؟یعنی منظروت اینه کاش بدون شرط برمیگشتی؟؟

نه منظورم اینه که اصلا نباید به برگشت فکر میکردم. 

خونه پدر .... یادمه زمانی که میخواستم خودم را ترمیم کنم ، چله میگرفتم با نخ های کوبلن رنگی رنگی ... ...

گرانبهای عزیز سلام 

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. 

عزیزم منو و همسرم قرار بود توافقی جدا شیم. 

ولی وقتی من به خونه پدرم رفتم، همسرم زد زیر حرفاش 

اول بهم گفت که دوستت دارم و بدون تو نمیتونم زندگی کنم و هر کاری که بگی برات انجام میدم (من نمیدونم هدفش از این حرفا چی بود ولی من دوست داشتم که باور کنم) 

متاسفانه بشدت همسرم رو دوست دارم 🤦🏻‍♀️با اینکه هیچ امیدی به زندگی و تغییر همسرم نداشتم ولی تحت تاثیر احساساتم چند تا شرط برای همسرم گذاشتم و گفتم اگه اینا رو بتونی انجام بدی شاید از تصمیمم منصرف شم، اگر نه که دوستانه جدا شیم. 

و همسرم در جواب پیامی فرستاد که مطمئن شدم که اصلا تغییری قرار نیست اتفاق بیوفته... 

منم بهش گفتم من نمیتونم زندگی کنم و بیا دوستانه جدا شیم. 

و اون گفت که من دنبال جدا شدن نیستم و طلاق نمیدم 

من بهش گفتم وقتی تفاهم نداریم چرا؟ 

و اون دیگه هیچ جوابی نداد 

حدود 10 روز پیش 

من بعد از اون سه چهار پیام بهش دادم و دوبار زنگ زدم ولی اون جواب نداد. 

الان هشت روزه که نه من پیامی دادم نه اون 

دو روز پیش به داداشش گفتم که داداشت خودش گفته جدا شیم و... ولی الان منو بلاتکلیف گذاشته 

من دوست دارم که توافقی جدا شیم که هم دوستانه باشه هم زمانش کمه... بلاخره هر تصمیمی داره باید به من بگه نه اینطوری کنم. 

اونم گفت باهاش صبحت میکنم خبر میدم. 

بعد گفت داداششم اعصابش خیلی خورده و نمیشه باهاش صبحت کرد، میگه طلاق نمیدم و میخوام زن بگیرم (خونه هم بودم این حرفا رو خیلی بهم میزد) 

من نمیدونم هدف همسرم از این کارها و حرف ها چیه. 

ولی من تصمیم قطعی دارم که جدا شم. 

مشکلی که دارم اینه که اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام و برم وکیل بگیرم و مهریه ام رو اجرا بزارم و....

خیلی خودم رو سرزنش میکنم بخاطر احساساتم 🤦🏻‍♀️با وجود همه بدی ها و بی احترامی هایی که به من کرده ولی من ازش بدم که نمیاد هنوز دوسش دارم 🤦🏻‍♀️😭

اصلا نمیتونم بهش بدی کنم 

خیلی دوست داشتم دوستانه جدا شیم بدون ماجرا و تشنج 

ولی اون نخواست... 

من الان مجبورم که برم مهریه ام رو اجرا بزارم و خودم رو از بلاتکلیفی در بیارم... 

ولی دلم بشدت آشوبه 😭

من به هیچ عنوان دوست ندارم به زندگی مشترک با اون برگردم چون هم حرمت ها از بین رفته، همسرم از کارهاش پشیمون نیست و حاضر نیست هیچ تلاشی کنه برای زندگی...

ولی دوستش دارم و دلتنگش میشم 🤦🏻‍♀️

خودمو سرزنش میکنم که تو آدم بی عزت نفس و بی عاری هستی که هنوز از اون متنفر نشدی ولی دست خودم نیست... 

گرانبها جان همه پیام هایی که بهش دادم با احترام بوده و حرف بدی بهش نزدم. 

من فردا يا شنبه میخوام برم پیش وکیل و مهریه ام رو اجرا بزارم 

الان با توجه به اینکه همسرم جواب پیام و زنگ من رو نداد چندین روز پیش و حاضر نشد که دوستانه جدا شیم، بنظرتون درست هست که من دوباره بهش پیام بدم و بخاطر روزهایی خوبی که داشتیم و... ازش تشکر کنم؟؟؟ 

تو زندگی وقتی اون بهم بی احترامی می‌کرد بهش میگفتم منم حرف بد بلدم ولی دوست ندارم و نمیخوام که بی احترامی کنم.... 

بین عقل و قلبم بشدت گیر کردم 

💔😔

عزیزم شما خانوم دانایی هستید، لطفا منو راهنمایی که چیکار کنم بهتره 

ممنون ❤️

@دختر_گرانبها  

@دختر_گرانبها      

سلام یک ماهه بچموندیدم تاحالاچندباربا مامورکلانتری رفتیم درخونشون مادرش میگه اینجانیستن یهشهردیگه ان اگه بچتومیخای بروببینش.

خودشم به ماموراهمینوگفت گفت من هرروزی یه شهری ام الانم بچه یه شهردیگست وفلان .گفت اگه بچشومیخادچراکلا برش نمیداره خلاصه میخادنزاره بچموببینم .ازش شکایت کردم ولی تاموقه ای که پیگیری کنن وکاری کنن چندماه طول میکشه.ازین طرفم پدرم بچمونمیخاد وخودم دودلم که بچموبردارم چون میدونم همیشه هم پیش من باشه اذیت میشه وخودمم همینطور.موندم چیکارکنم دلم برابچم تنگ شده.حتمابچه هم ضربه بدی میخوره ازین دوری😣 

کمکم کن یه تصمیم عاقلانه بگیرم خیلی دلتنگشم.

سلام عزیزم ببخشید لطفا بیا ازت مشورت میخام.

@دختر_گرانبها  

حدودا 2ماهه پسرمونزاشته ببینم .ازش شکایت کردم میگه من یه شهردیگه هستم بیاداونجابچشوببینه ومیگه اگه واقعا بچشومیخاد تاهفت سال که حضانتش بااونه چرا برش نمیداره.حالا پدرم راضی شده میگه تاهفت سال برش دار.نمیدونم چیکارکنم بچروبردارم ولی میدونم سختی هایی داره .مثلا من میخام درس بخونم سرکاربرم توخونه پدرم مشکلات هست .واقعا نمیدونم چیکارکنم؟ازطرفی واقعا دلتنگ پسرم شدم الان بغض دارم ولی جلو پدرمادرم جرات گریه ندارم.

سلام عزیزم 

اگه پدرت موافقه ، بچه را بردار و امیدت به خدا باشه ...

اون فکر میکنه شاید بچه را نمیتونی برداری و اهرم فشتر گذاشته .بگو بر میدارم و سختی هاش را به جون میخرم ولی به اون زندگی بر نمیگردم !

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم  اگه پدرت موافقه ، بچه را بردار و امیدت به خدا باشه ... اون فکر میکنه شاید بچه را ...

ممنون عزیزم.حالم بدجورگرفتس امروزدادگاه داشتیم .لعنتی این دادگاه یه جوریه که حتی اگه رای به نفعت باشه هم بازاحساس شکست میکنی.

@دختر_گرانبها 😘😙

سلام عزیزم لطفا تواین موردنظرتوبگوخیلی به همفکری چندتاآدم عاقل وقوی مثل شمانیازدارم.

دیشب مادرودایی شوهرم وخانومش اومدن که پادرمیونی کنن برای آشتی ولی من گفتم حتی اگه به جایی برسم که مجبوربشم برم ظرف بشورم یاکلفتی کنم میرم امادیگه به اون زندگی برنمیگردم واب پاکی ریختم رودستشون ودرآخرگفتن چه شرطی داری برای بازگشت گفتم هیچ شرطی ندارم فقط طلاق البته اگرخودش میومدوازپدرم ومن عذرخواهی میکرد ومیگفت شرط بزارشایطمومیگفتم امادیدم چون خودش نیومده هنوز زیادبرای شنیدن حرفام گوشاشو تیزنکرده.

امروزوکیلم زنگ زد وگفت که وکیل ایشون گفته که وکالت طلاق میده و100ملیونم میده وتعهدهم بابت کتک که دیگه نزنه ویه باردیگه بهش فرصت بدم تابی مادرنشه بچمون.

پدرم میگه من دیگه درخونم نمیتونم ببینمش چه برسه به اینکه دوباره برگردی.

بنظرتون الان گوشاش به اندازه کافی تیزشده که شرایطموبه وکیلم بگم که بهشون بگه یانه؟

شروطمم وکالت طلاق وحق تحصیل وکاروتعهدرسمی هست اونم درصورتی که روانشناس تایید کنه که درمان میشه وهردومون بریم هرچقدرهم که طول بکشه.وراصی کردن پدرم هم باخودش باید به طریقی که میدونه پدرموراضی کنه وخیالشو راحت کنه.

@دختر_گرانبها   😘😙 سلام عزیزم لطفا تواین موردنظرتوبگوخیلی به همفکری چندتاآدم عاقل وقوی مثل ...

سلام عزیزم 

خوشحالم که صبر جمیلت🥺 نتیجه داده تا حدودی.

من اگر جای شما بودم اولین چیزی که قبل از شرط هام شرط میکردم این بود که ایشون باید ده جلسه حداقل مشاوره بیاد .بعدش در مورد ادامه زندگی تصمیم گیری میکنیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم  خوشحالم که صبر جمیلت🥺 نتیجه داده تا حدودی. من اگر جای شما بودم اولین چیزی که قبل ...

ولی خب خیلی هم نگران هستم که نکنه همش فیلمه وبخادبلایی سرم بیاره پدرمم بابت همین خیلی نگرانه وعصبانی.البته که ازدیشب خودش حرکتی نکرده.

میدونین چیه میگم بهش بگم درصورتی که مشاوره رورفتیم ونتیجه دادشرطام ایناس چون واقعا مهمه برام شرطام.

اصلا بنظرت درسته شرط بزارم وبهش فرصت بدم؟

ولی خب خیلی هم نگران هستم که نکنه همش فیلمه وبخادبلایی سرم بیاره پدرمم بابت همین خیلی نگرانه وعصبانی ...

راستش من تمام  رنجی که بهت رسیده را نچشیدم .اگر فرزند نداشتی ، واقعا لحظه ای جای موندن نبود ...

ولی شاید همین مرد تو مشاوره کن فیکون بشه .فرصتی است که بلاخره بهش میدی و بعدش اگه دیدی این راه هم فایده نداشت اون وقت یه دله میشی...

شرطات خیلی مهمن .من میگم مشاوره اولین قدمه.اگه مشاوره  نیاد ،پس دیگه شرطای بعدیتم فقط یک پتک میتونه باشه برای آروم شدن مقطعی ایشون ...مشاوره رفتن ریشه ای مشکل را سعی میکنه حل کنه

راستش من تمام  رنجی که بهت رسیده را نچشیدم .اگر فرزند نداشتی ، واقعا لحظه ای جای موندن نبود ... ...

ممنونم عزیزم راستش خودم هم نظرم همینه واگرهمه شرایطو قبول کنه یه فرصت دیگه حاضرم بدم باوجوداینکع کلی توچن وقت جدایی سختی کشیدم باخودم کلنجاررفتم دوری بچم که نگم وحتی تاحدودی باخودم کناراومدم واین جدایی روپذیرفتم.حتی داداشم که تواین 2ماه بامن میومدخ دادگاه وهمهجا که کارداشتم وحتی شوهربراش پاپوش درست کرده وشکایت کرده وباهم بگومگوهم داشتن وحتی تمام هزینه هامو دادشم بااینکه ناتنیه داده الان میگع اگرفک میکنی درست میشه برگرد ازنظر من هیچ مشکلی نیس فک نکنی من ازدستت ناراحت میشم فقط جاپاتو محکم کن وبرگرد.

ولی پدرم حتی جرات نکردم بگم اگر قبول کنه شرایطموحاظرم برگردم.

@دختر_گرانبها  

سلام عزیزم عیدت مبارک  

سالی سرشارازبرکت ورحمت وسلامتی وشادی روبرات آرزومندم.😘😘

متاسفانه شوهرم برای زندگیمون دیگه تلاشی نکرد ومتوجه شدم اون پیشنهادش برای طلاق توافقی بوده واونجوری غیرمستقیم گفته که برای توافقی حاضره صدمیلیون بده.من الان سه ماهه بابرادرم هرروزدادگاه رومیرم ومیام شرایطمو بهت میگم نظرتو بگو که بنظرت چیکارکنم ازمهریم بگذرم وبه همون صدتومن راضی بشم یاادامه بدم؟؟توروخدا کمکم کن واقعا گیرکردم ودودلم.

الان خونه پدری شوهرم توقیف شده وامکان اینکه سهم الارثش به من برسه که احتمالش وکیلم میگه 50درصده چون اوناهم اعتراضاتی کردن وفلان واین سهم الارث حدودا 200میلیون ارزش داره.واینکه من احتمال اینکه خودم بتونم طلاقمو بگیرم هست بدون اجازه شوهرم والبته احتمالا یک سال طول بکشه ولی اگرطلاقمو بگیرم بقیه مهریم هست اگرنتونم ثابت کنم که خودشم اموالی داره دادگاه قسطی میکنه براش..قبل ازاینکه دادگاه بریم همون اوایل به هفتاد میلیون راضی بود.الان که حدودا 15میلیون قرض گرفتم وهزینه وکیل دادم ورفتم واومدم وبرا بچم اذیتم کرده بنظرت چیکارکنم ؟؟؟

خیلی آشفتم وموندم چیکارکنم.ازطرفی سختمه ازحقم بگذرم ازطرفی برای حقم باید بجنگم وهرچیزی روبه جون بخرم.