گرانبهای عزیز سلام
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
عزیزم منو و همسرم قرار بود توافقی جدا شیم.
ولی وقتی من به خونه پدرم رفتم، همسرم زد زیر حرفاش
اول بهم گفت که دوستت دارم و بدون تو نمیتونم زندگی کنم و هر کاری که بگی برات انجام میدم (من نمیدونم هدفش از این حرفا چی بود ولی من دوست داشتم که باور کنم)
متاسفانه بشدت همسرم رو دوست دارم 🤦🏻♀️با اینکه هیچ امیدی به زندگی و تغییر همسرم نداشتم ولی تحت تاثیر احساساتم چند تا شرط برای همسرم گذاشتم و گفتم اگه اینا رو بتونی انجام بدی شاید از تصمیمم منصرف شم، اگر نه که دوستانه جدا شیم.
و همسرم در جواب پیامی فرستاد که مطمئن شدم که اصلا تغییری قرار نیست اتفاق بیوفته...
منم بهش گفتم من نمیتونم زندگی کنم و بیا دوستانه جدا شیم.
و اون گفت که من دنبال جدا شدن نیستم و طلاق نمیدم
من بهش گفتم وقتی تفاهم نداریم چرا؟
و اون دیگه هیچ جوابی نداد
حدود 10 روز پیش
من بعد از اون سه چهار پیام بهش دادم و دوبار زنگ زدم ولی اون جواب نداد.
الان هشت روزه که نه من پیامی دادم نه اون
دو روز پیش به داداشش گفتم که داداشت خودش گفته جدا شیم و... ولی الان منو بلاتکلیف گذاشته
من دوست دارم که توافقی جدا شیم که هم دوستانه باشه هم زمانش کمه... بلاخره هر تصمیمی داره باید به من بگه نه اینطوری کنم.
اونم گفت باهاش صبحت میکنم خبر میدم.
بعد گفت داداششم اعصابش خیلی خورده و نمیشه باهاش صبحت کرد، میگه طلاق نمیدم و میخوام زن بگیرم (خونه هم بودم این حرفا رو خیلی بهم میزد)
من نمیدونم هدف همسرم از این کارها و حرف ها چیه.
ولی من تصمیم قطعی دارم که جدا شم.
مشکلی که دارم اینه که اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام و برم وکیل بگیرم و مهریه ام رو اجرا بزارم و....
خیلی خودم رو سرزنش میکنم بخاطر احساساتم 🤦🏻♀️با وجود همه بدی ها و بی احترامی هایی که به من کرده ولی من ازش بدم که نمیاد هنوز دوسش دارم 🤦🏻♀️😭
اصلا نمیتونم بهش بدی کنم
خیلی دوست داشتم دوستانه جدا شیم بدون ماجرا و تشنج
ولی اون نخواست...
من الان مجبورم که برم مهریه ام رو اجرا بزارم و خودم رو از بلاتکلیفی در بیارم...
ولی دلم بشدت آشوبه 😭
من به هیچ عنوان دوست ندارم به زندگی مشترک با اون برگردم چون هم حرمت ها از بین رفته، همسرم از کارهاش پشیمون نیست و حاضر نیست هیچ تلاشی کنه برای زندگی...
ولی دوستش دارم و دلتنگش میشم 🤦🏻♀️
خودمو سرزنش میکنم که تو آدم بی عزت نفس و بی عاری هستی که هنوز از اون متنفر نشدی ولی دست خودم نیست...
گرانبها جان همه پیام هایی که بهش دادم با احترام بوده و حرف بدی بهش نزدم.
من فردا يا شنبه میخوام برم پیش وکیل و مهریه ام رو اجرا بزارم
الان با توجه به اینکه همسرم جواب پیام و زنگ من رو نداد چندین روز پیش و حاضر نشد که دوستانه جدا شیم، بنظرتون درست هست که من دوباره بهش پیام بدم و بخاطر روزهایی خوبی که داشتیم و... ازش تشکر کنم؟؟؟
تو زندگی وقتی اون بهم بی احترامی میکرد بهش میگفتم منم حرف بد بلدم ولی دوست ندارم و نمیخوام که بی احترامی کنم....
بین عقل و قلبم بشدت گیر کردم
💔😔
عزیزم شما خانوم دانایی هستید، لطفا منو راهنمایی که چیکار کنم بهتره
ممنون ❤️
@دختر_گرانبها