2777
2789
عنوان

تجربه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 102 پست

منم شرایط خونه پدرم بد دخترم فعلا پیشم اما آینده نمی دونم چی میشه مهر ۷ ساله میشه منم شوهرم خیلی خوردم کرد خیلی تحقیرم کرد و من هیچی نگفتم تا اینکه بریدم الانم میاد تهدید میکنه فحش میده تحقیر میکنه میگه به خاطر بچه باید برگردی من واقعا یه خاطر بچه این همه سال تحمل کردم الانم مطمئنم قصد کشتن رو داره وگرنه هنوز اینقدر قوی نیستم مثل شما راستش روزای اول که اومده بودم خونه پدرم حس می کردم دنیا رو می تونم جا به جا کنم چون جرات کرده بودم و از اون مرد بریده بودم ولی  کم کم پدرم اعتماد به نفسم رو ازم گرفت با پوزخند با حمایت نکردن با حرفاش دلسردم کرد می خواد تبدیل کنه به یه خیاط گوشه گونش یا یه نسخه خون داروخونه منم از هر دوش بدم میاد می خواستم بخونم واسه ارشد اما اینقدر دلسردی کرد و اینقدر خونه شلوغ که نمی تونم پول ندارم کتاب بخرم کلا دپرس شدم و اعتماد به نفسم رو از دست دادم نمی دونم می خوام با زندگی و آیندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایط خونه پدرم بد دخترم فعلا پیشم اما آینده نمی دونم چی میشه مهر ۷ ساله میشه منم شوهرم خیلی خور ...

سلام عزیزم خوش اومدی.انشالله هردومون بتونیم ازراهنمایی های دخترگرانبها نهایت استفاده روببریم والبته خودمونم همت کنیم چون واقعا روزای سختیه وهمت میخادواین روزارو تانگذرونیم روزای خوب نمیادولی خب بازم خیلی چیزای مثبت هم داریم مثلاهمینکه خونه پدرمون بوده که اومدیم هرچندمتشنج.

ازته دلم درکت میکنم چون خودم وضعیتم همینه.انشاالله بتونیم باارامش بیشتری این مسیروطی کنیم.❤❤

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام عزیزم خوش اومدی.انشالله هردومون بتونیم ازراهنمایی های دخترگرانبها نهایت استفاده روببریم والبته ...

من دلم می خواد قوی باشم حس قوی بودن داشته باشم اما همش دپرسم حس ضعف دارم

سلام عزیزم خوش اومدی.انشالله هردومون بتونیم ازراهنمایی های دخترگرانبها نهایت استفاده روببریم والبته ...

دلم می خواد با قدرت زندگیم رو بسازم اما کار ندارم تجربه ندارم ساده و بی دست و پام نمی دونم اصلا می تونم زندگی خوبی برای خودم درست کنم؟

[QUOTE=222548481]منم شرایط خونه پدرم بد دخترم فعلا پیشم اما آینده نمی دونم چی میشه مهر ۷ ساله میشه منم شوهرم 

بانوارتمیس هم یک جایی گفته بودن که این طبیعی هست ماروزای سخت گذشتروفراموش میکنیم وفکر میکنیم شرایط الانمون بدترازگذشته هست وروزای خوبویادمون میادوگاهی حتی پشیمون هم میشیم .حالامن که شرایط زندگی شمارونمیدونم وحتی بدونمم نمیتونم تشخیص بدم که تصمیمت درست بوده یانه امابرای خودمن قبلا این اتفاق افتاده تواین شرایط خونه پدرهمه چیوفراموش میکردم وباحقارت برمیگشتم.

یه مدت خوندم واسه ارشد ولی دیدم فایده نداره کار نداره گفتم برم دنبال کار اما کارای بدون تخصص درآمد آ ...

خیلی خوبه که بازتحصیلات داری .

[QUOTE=222548481]منم شرایط خونه پدرم بد دخترم فعلا پیشم اما آینده نمی دونم چی میشه مهر ۷ ساله میشه م ...

من شوهرم به شدت دست بزن داره بار آخر اینقدر زد تو سرم بیهوش شدم به هوش اومدم می خواستم برم خونه بابام از پشت سر می خواست خفم کنه دوباره بیهوش شدم وقتی به هوش اومدم هیچی یادم نبود صبح یادم اومد اومدم خونه بابام خوابیدم دیگه بیدار نشدم تو خواب تشنج کردم آمبولانس اومد بردم یک هفته هم افتادم بیمارستان یک ماه فقط پیام میداد فحش میداد میگفت هر جادمی خوای بری برو گمشو بچه رو بیار بعدم سه بار به بهونه بچه رو ببینه اومد حرف زد فقط فحش داد و تحقیر کرد و گفت هر کاری کردم درست بوده باید برگردی بنویسی تعهد هم بدی اونطور که من میگم کار کنی دو سال تهدیدم میکنه میکشتم خیلی دست بزن داره میگه من میرم بیرون کار می کنم پول در میارم حق دارم اگه ناراحت شدم بیام خونه تو رو بزنم چون ناراحت شدم تو هم باید ناراحت بشی ۷ سال نذاشت خانوادم رو ببینم خسیس دست بزن داره شب و روز تحقیرم می کرد توهین می کرد داشت با نقشه یواش یواش افسرده و زمین گیرم می کرد دو سال نمیذاشت حتی از خونه برم بیرون داشتم زمین گیر میشدم از افسردگی فقط به خاطر دخترم مونده بودم دیگه دیدم قصدش کشتن مجبور شدم اومدم بیرون به بابام گفتم حق نداری بذاری برگردم ولی مشکلم اینه که همیشه تو خونه و وابسته بودم الان نمی تونم مستقل و قوی باشم به خودم اعتماد کنم حتی نمی دونم چه کاری دوست دارم بابامم خیلی میزنه تو پرم همش میگه بشین کجا می خوای بری می خوام درس بخونم حمایتم نمی کنه پوزخند میزنه در عوض میگه برو خیاطی یاد بگیر بشین تو خونه خیاطی کن که بیرونم نری بایامم می خواد خونه نشینم کنه می خوام کار کنم نمی دونم چه کاری 

خیلی خوبه که بازتحصیلات داری .

اعتماد به نفس ندارم باهاش کار کنم کامپیوتر خوندم اصلا اعتماد به نفس ندارم که برم کار پیدا کنم مشکلم بیشتر شخصیت مطیع و غیر اجتماعی هست قوی و زرنگ نیستم ساده ام می ترسم هر جا برم سوء استفاده کنن

سلام عزیزم . عجب دلی دارن که با بچه آزارت میدن .خدا از سرشون نگذره 🥺🥺🥺 قانون در این باره چی میگ ...

سلام من می خوام قوی بشم از درون احساس قدرت کنم برم دنبال کار و مستقل بشم اما نمی تونم همش می ترسم هر کاری شروع میکنم دلم رو میزنه ولش می کنم 

من تو این دو ماه خیلی شک کردم و تردید کردم ولی فقط اینکه می دونم میکشتم برنگشتم وگرنه اگه مشکلاتمون کمتر بود از اون زنایی بودم که برمیگشتم البته من می ترسم بعد بابام خیلی بیشتر نابودم کنه گفتم تا بابام هست حمایتم کنه کارای جدایی رو انجام بدم شوهر من حالش بد دائم در حال کشیدن نقشه برای نابودی من گاهی میگفت سم بخور بمیر 

من شوهرم به شدت دست بزن داره بار آخر اینقدر زد تو سرم بیهوش شدم به هوش اومدم می خواستم برم خونه بابا ...

منم براکارمشکل دارم.اگه بتونیم سرکاربریم خیلی بهتره هم ازلحاظ استقلال مالی اوکی میشیم هم کاربرافکروروح وروان عالیه بنظرم .دقیقا منم پدرم میگه بشین خونه قالی بافی یادبگیر.برادرسمم احتمالاگیربده ولی خب امیددارم.

منم براکارمشکل دارم.اگه بتونیم سرکاربریم خیلی بهتره هم ازلحاظ استقلال مالی اوکی میشیم هم کاربرافکرور ...

الان دارم میرم کارگاه خیاطی اما برای شغل دوست ندارم همزمان داره یادم هم میده گفتم حداقل در حد خودم خیاطی یاد بگیرم چون یکم خیاطی می کنم برای خودم گفتم کاملتر یاد بگیرم راستش چون دپرسم هیچ کاری دلم نمی خواد انجام بدم 

منم براکارمشکل دارم.اگه بتونیم سرکاربریم خیلی بهتره هم ازلحاظ استقلال مالی اوکی میشیم هم کاربرافکرور ...

من همش ناراحت دخترم هستم که اسم بچه طلاق میاد روش برای ازدواجش آینده