2777
2789
عنوان

تجربه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3459 بازدید | 102 پست

وکیل میگه باید درخواست نفقه بدی که اذیت بشه .ولی ممکنه مجبوربشم برگردم خونش .من اصلا اینونمیخام.ازطرفی اونم رفته درخواست تمکین داده.

میگه اصلا تودادگاه نبایدوانمودکنی طلاق میخای چون بضررت هست.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام عزیزم  در مورد تشکر : من نمیگم تشکر کنی چون اون لایقشه ...تمرین تشکر کردن ،منظورم بود .ا ...

این اواخرحاضرشد 70تومن بده برای توافقی ولی داداشم نزاشت.خیلی ازین بابت نگرانم طلاقم خیلی طول میکشه.آخه نامردیه ازمهریم بگذرم.ازین طرفم اینجوری😟😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میخام همه اشتباهاتم وتقصیراتم تواین رابطه رومتوجه بشم یاهمون که شماگفتین چی شدکه به اینجارسیدیم؟؟؟.کمکم میکنی 😟😟

راستی پستهای قبلیمم بخونیدلطفا.🙏

@دختر_گرانبها  

@دختر_گرانبها  

سلام خیلی دلتنگ پسرم شدم.پسرم وپدرش خونه مادربزرگ پسرمن مجبورم برم اونجادیدنش اگه بیادهمراهم که خیلی خوبه ولی اگه نیادمجبورم همونجایه چنددقیقه ای ببینمش .ازونجایی که روزی که جهازمواوردم یه چیزایی مادرش گفت ویه چیزایی من حس خوبی برای رفتن به اونجاندارم ازطرفی اصلا میترسم برم توخونشون .کمکم کن چیکارکنم ؟

یادشهرزادمیفتم که باچه اعتمادبنفسی میرفت خونه بزرگ اقا دیدن بچش.

@دختر_گرانبها     سلام خیلی دلتنگ پسرم شدم.پسرم وپدرش خونه مادربزرگ پسرمن مجبورم برم اون ...

سلام عزیزم .

وقتت بخیر 

نمیدونم رفتی یا نه ؟

به نظرم بهتره با همسرت صحبت کنی هر چند خیلی سخت باشه ...بهش بگی که در مورد بچه هر کدوم از ما بخوایم تسویه حساب مون با هم را سرش خالی کنیم عدم بلوغه ...

حتی شده پیامک بده .با ادب و متانت ...

درسته الان پر از بغضی .ولی برای پسرت هم که شده باید راه ارتباطی را پُل بزنی ...

اگه مجبوری بری اونجا ، کاش با برادرت میرفتی 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم میخام همه اشتباهاتم وتقصیراتم تواین رابطه رومتوجه بشم یاهمون که شماگفتین چی شدکه به اینجا ...

این را فرصت داریم که بعد از طلاق در موردش حرف بزنیم .

ولی الان بزگترین چالش اینه که بتونی با کمترین تنش جدا بشین .دیالوگ برقرار کن با شوهرت .حتی اگه سنگ باشه و زبون نفهم .پیام کوتاه بده و منطقی باهاش صحبت کن .اگه دیدی جاده خاکی میزنه ، سکوت کن ‌..تیری در تاریکی پرتاب کن .برای طرفین و بچه بهتره... 

حتی اگه شما آرامش داشتی و شوهرت نا آروم بود ، از آرامش خودت نا امید نشو ....

در همین شرایط هم رشد میکنه آدم ...

میدونم اوضاع سخته و جانکاه ، ولی آرامش خودت را باید حفظ کنی .تنها کاری که میشه کرد همینه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم . وقتت بخیر  نمیدونم رفتی یا نه ؟ به نظرم بهتره با همسرت صحبت کنی هر چند خیلی سخت ...

سلام وقت شماهم بخیر.

دیشب عکسای پسرمودیدم گریم گرفت سری رفتم تواتاق ولی پدرم فهمید واصرارکردبیام توحال پیش اونا وبه مادرمم گفت وخیلی ناراحت شدن .وپدرم گفت مادیگه کشش دیدن گریه های تورونداریم وفلان گفت توکه میخاستی گریه کنی چرااومدی خونه من وتوجتی ممکنه دوروز دیگه بازبرگردی وابرومونوببری.

امروزیه گوشی دست پسرمه زنگ زدم جواب نداد به شوهرم پیام دادم که میخام یه شب بچه پیش من باشه جواب نداد منم حرفای اون شب شماروبهش گفتم که بچه باید هردوتامونوداشته باشه من میخام هفته ای دوروز بچه پیش من باشه وتوهم مطمئنش کن که ازین که پیش من میادناراحت نیستی و....

جواب نداد دیگه پیگیرنشدم 

بابام میگه ممکنه الان برابچه اذیتت کنه چون تنهاراهش که دلشوخالی کنه همینه.

منم نظرم اینه باکسی برم ولی پدرم میگه ماکه هردفه نمیتونیم باتوبیایم.

این را فرصت داریم که بعد از طلاق در موردش حرف بزنیم . ولی الان بزگترین چالش اینه که بتونی با کمترین ...

بله راست میگین.

فعلا که توتنش افتادیم دادگاه ودروغایی که اون میگه ومنم مجبورم دلایلموبگم برای جدایی اونم میگه حالاکه ابروموداری میبری منم بلدم ابروتوببرم وکلی دروعغ میگه.

این را فرصت داریم که بعد از طلاق در موردش حرف بزنیم . ولی الان بزگترین چالش اینه که بتونی با کمترین ...

امشبم دوتاپیام دادم جواب نداد .میدونم میخاداذیتم کنه .

یه حس بدی اومده سراغم چون جواب نداده.

@دختر_گرانبها سلام چیکارکنم بنظرت؟

میخام بیخبربرم درخونه مادرش بچروببینم یااگه اومدبیارمش.

مطمئنم قصدداره اذیتم کنه نزاره بچروببینم.خیلی حالم خرابه .اگرممکنه بیاتاپیکم عزیزم.

رفتم درخونه مادرش گفت بچه بامادرمه نیست اومدم اینوردیدم مادرش اومدبدون بچه گفتم مگه بچه باشمانیس گفت نه باباباشه گفتم صداش بزنیدگفت بچه تورونفرین میکنه ودروبست دوباره درزدم بازنکردن.

رفتم قرارملاقات ازدادگاه گرفتم بهش زنگ زدن گفت من خونم استانه.میخادبابچه اذیتم کنه😢😣

توروخدابیاخیلی به حرفات نیازدارم.😔😔

@دختر_گرانبها

خیلی خودموکنترل میکنم گریه نکنم پدرومادرم اگه ببینن گریه میکنم دیگه فک میکنن کلا ازینکه میخام طلاق بگیرم پشیمونم وخلاصه خیلی اعصابشون خوردمیشه.حالم خیلی خرابه

رفتم درخونه مادرش گفت بچه بامادرمه نیست اومدم اینوردیدم مادرش اومدبدون بچه گفتم مگه بچه باشمانیس گفت ...

سلام عزیزم .

عجب دلی دارن که با بچه آزارت میدن .خدا از سرشون نگذره 🥺🥺🥺

قانون در این باره چی میگه ؟

من قوانین را بلد نیستم ...

داری روی طلاق سست میشی  به خاطر بچه ت ؟ 

سلام عزیزم . عجب دلی دارن که با بچه آزارت میدن .خدا از سرشون نگذره 🥺🥺🥺 قانون در این باره چی میگ ...

قانون که کلا تاهفت سال حضانتوبچرومیده به من ولی من خودم خواستم هفته ای دوروزپیش من باشه .حالافردامامورمیدن بهمون که ببینن بچرومیده یانه.

نه به هیچ وجه سست نشدم ایندفه خداروشکرنیروی عجیبی دارم فقط ناراحتم ازدوری بچم ومیگم کاش توافق میکردیم ولی اینکه بخام پشیمون شم به هیچ وجه .

فقط میخادبخاطربچه ازحق وحقوقم بگذرم یامثل قبلا باحقارت برگردم .ایندفه باخودم عهدکردم اگرازغصه من حتی زبونم لال مادرم طوریش بشه یابنابه این باشه تاچندسال بچمونبینم ازحرفم نمیگذرم.بیشترازینکه ازدوری بچه اذیت بشم نگران اینم که بچه ازنظرروحی اسیب ببینه یک دفه ای اینهمه ازمن دورباشه البته توقهرای قبلیم 17شب پیش من نبوده.

فقط میخادبخاطربچه ازحق وحقوقم بگذرم یامثل قبلا باحقارت برگردم .ایندفه باخودم عهدکردم اگرازغصه من حتی ...

@دختر_گرانبها  

عزیزم نمیدونم کاردرستی میکنم هی صداتون میزنم.خودم معذب میشم نمیدونم کارم درسته یانه.