2777
2789
عنوان

تجربه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 102 پست
الان دارم میرم کارگاه خیاطی اما برای شغل دوست ندارم همزمان داره یادم هم میده گفتم حداقل در حد خودم خ ...

چقدحقوق میدن ماهیانه؟اگه خوب باشه منم میرم فعلا چون کاردیگه ای پیدانکردم😯

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
منم براکارمشکل دارم.اگه بتونیم سرکاربریم خیلی بهتره هم ازلحاظ استقلال مالی اوکی میشیم هم کاربرافکرور ...

البته خیاطی از این نظر که  می تونم پیش دخترم باشم بهتره نمی خواد برم بیرون ولی من آدم مشتری پیدا کردن نیستم سر و زبون ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدحقوق میدن ماهیانه؟اگه خوب باشه منم میرم فعلا چون کاردیگه ای پیدانکردم😯

من که الان نمی تونم بدوزم چون با چرخ صنعتی کار نکردم فعلا فقط سردو میکنم و اتو خانم داره خیاطی هم یادم میده لباسی ۳۰ تومن میدن اونایی که حرفه ای هستن سه تا هم می دوزن در روز 

اگه روحیه آرایشگری داری اون بهتره درآمدش بیشتره

حالاازارایشگری که زیادخوشم نمیادکلافعلابایدیه کاری برم که هم اول حقوق بگیرم دستم براخرج ومخارجم بازشه.

حالاازارایشگری که زیادخوشم نمیادکلافعلابایدیه کاری برم که هم اول حقوق بگیرم دستم براخرج ومخارجم بازش ...

من خیلی از این حالت اعتماد به نفس نداشتن و شل و وابسته بودن خودم بدم میاد دلم می خواد احساس قدرت کنم به آینده امیدوار باشم 

من خیلی از این حالت اعتماد به نفس نداشتن و شل و وابسته بودن خودم بدم میاد دلم می خواد احساس قدرت کنم ...

انشاالله بتونی عزیزم.برای طلاق اقدامی کردی؟

فعلا مهریه رو گذاشتم اجرا فشار بهش بیاد بیاد برای توافقی به روی مبارکم نمیاره نه زنگی نه پدر مادری ن ...

برای اون کتکاش چی رفتی پزشکی قانونی؟

البته عزیزم اگردوسنداری میتونی جواب ندی.

آره دو بار اما تو دادگاه گفتن فایده ای نداره

ای بابابه اون شدتی که تعریف کردی.که بیهوش شدی که خیلی مهمه .ولی خب برای اینکه تمکین نکنی فک کنم قبول کنن حتی شایدنفقه هم بهت تعلق بگیره .مردابانقفه بیشترفشارمیادروشون چون برانفقه زندانم میکنن