2777
2789

مستاجرمون بودن، خانواده خیلی پر جمعیتی هستن، یکی از خواهراشون چاقو خورده تو چشمش کلا وضع مالی خوبی نداشتن دیگه درگیر عملای این بچه هم هستن، یکی از بچه هاشون درس میخونه پول ندارن گوشی بخرن، من نهایت 200 میتونم بزارم، از کجا میشه یه تومن یکو خورده ای کمک گرفت گوشی خرید براش:؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

به خیرین بگو یا کسانی که تو خانواده میدونین پولداره و میتونن کمک کنن بگو

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

اگه فامیل هاتون میتونن بهشون بگو نفری ۵۰ تومن بدن جمع میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار خوبی می‌کنی عزیزم ولی فک نکنم با ۱و پوتصد اینا بشه گوشی خرید ارزون ترین گوشی الان ۲و ۹۰۰ قیمتشه مگر اینکه دسته دوم بخرید

نفرین به عشق 😥 خدا هر چی‌خیانتکاره به سزای اعمالش برسونه
به خیرین بگو یا کسانی که تو خانواده میدونین پولداره و میتونن کمک کنن بگو

واقها هیچکس نمیشناسم، هیچکس

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
خیلی کار خوبی می‌کنی عزیزم ولی فک نکنم با ۱و پوتصد اینا بشه گوشی خرید ارزون ترین گوشی الان ۲و ۹۰۰ قی ...

بخدا قییمت دستم نیست ولی حدس میزنم باشه گوشی اون قیمتی، بدبختی اون قیمتم کسی ندارم کمک کنه

اگه فامیل هاتون میتونن بهشون بگو نفری ۵۰ تومن بدن جمع میشه

خسیسن بابا ، یه درصد فک کن بدن

واقها هیچکس نمیشناسم، هیچکس

اگه مسجد میری به یک نفر تو مسجد بگو شاید بشناسن

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴