2777
2789

دختر یا زن خونه دار بهتره  باشع یاشاغل ؟  

کیا شاغلن و متاهل !سخت نیست؟  

کیا مثه من فقط زن خانه دارن از وضعیتتون راضی هستید  یا دوس دارید شاغل بشید؟  

ممنون میشم جواب بدید

شاغل بهتره ؛ هرچند من اگه شغل نبود شوهرم نبود 😂

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانه دارم ولی دوست داشتم شاغل باشم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
 چرا؟😁

خب فامیل نیست ؛ به واسطه دانشجویی و کار باهاش آشنا شدم

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

شاغل بهتره 

یا اگر شاغل نیستید حتما دنبال یاد گرفتن یک حرفه باشید برای روز مبادا 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بابا شاغلم یه ماه خونم بخاطر کرونا و بعد مرخصی داشتمو از این جور چیزا ، واقعا یکنواخته عاشق شغل ...

میشه بپرسم شعلتون چیه؟ شاغل بودن لطمه ای ب زندگی مشترک نمیزنه؟وقت کافی دارید؟   البته الان ک توخونه اید خوبه  منظور  قبلش و بیرون کار کردنه