2777
2789
عنوان

حق با منه؟

164 بازدید | 18 پست

امروز دعوت بودیم مهمونی  جاریمو اینا اره بچه دار شدن و ماشین ندارن عادت کردن هر جا میخوان برم به شوهرم میگن انگار راننده شخصیشونه شوهرم گفت من نمیام مهمون تو با مامان بابات برین من بیام مجبورم چن دور برن برگردم اونارو به خونشون ببرم بیارم منم گفتم باشه بعده ظهر بهم میام داد شوهرم گفت بابام دست بردار نیس میگه بیا مارو ببر مهمونی منم گفتم من دیگه هیچ چی نمیگم تو رو کنیز خودشون کردن با شوهرم بحثم شد ولی شوهرم از دلش طرف اونارو میگیره خودش بهم گفت من اذیت میشم منم گفتم اره منم اذیت میشم پس نرو بعده مهمونی که اومدم خونه دیدم شوهرم سرده حق با کیه؟ کلا رفتار های شوهرم بچه گونه اس خسته شدم انگار با بچه ازدواج کردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار شما اشتباه بوده  هرچی هست خانواده همسرت هستن و باید دخالت نکنی اگه همسرت خیلی اذیت میشد خو ...

همسرم خدارو شکر زبون نداره لاله از پدرش میترسه تو با یه جمله حق نداری حقو بدی به طرف مقابل

خیلی ساده ای شوهرت از اول قصد داشته اونارو ببره مهمونی تو رو هم پیچونده فرستاده با بابات

ن اینجوری نیس کلا دوس نداره بره مهمونی به منم گفته اخرشم اونارو نبرد دید من ناراحت میشم

حق باشماست یه مدت کوتاه بیا بخاطر بچه بعدش جدی باهاش صحبت کن  ماشین نداره قبول پول که دارن اسن ...

دقیقا ولی تو همه چی شوهرمو میخوان دیکه واقعا خسته شدم از رفتار های جاهلی اونا از بچه ننه بودن شوهرم

خیلی ساده ای شوهرت از اول قصد داشته اونارو ببره مهمونی تو رو هم پیچونده فرستاده با بابات

منم با بابام به همون مهمونی رفتیم خودش دوس نداشت نمیدونم متوجه شدی یا نه

دقیقا ولی تو همه چی شوهرمو میخوان دیکه واقعا خسته شدم از رفتار های جاهلی اونا از بچه ننه بودن شوهرم

اشتباه میکنه شوهرت 

مهم تر از همه زندگی خودشه بخاطر بقیه نباید زندگیشو زهر کنه خدا یه عقلی به این مردا بده

همسرم خدارو شکر زبون نداره لاله از پدرش میترسه تو با یه جمله حق نداری حقو بدی به طرف مقابل

چ مسخره هرچی باب میلتون نیس رو مهر قضاوت میزنی من نظرمو گفتم تو خوشت نیومده ب من ربطی نداره 

ریپ نزن

چ مسخره هرچی باب میلتون نیس رو مهر قضاوت میزنی من نظرمو گفتم تو خوشت نیومده ب من ربطی نداره  ر ...

نظرتو خواهشا برای خودت نگه دار

منم با بابام به همون مهمونی رفتیم خودش دوس نداشت نمیدونم متوجه شدی یا نه

میدونم میگم تو رو فرستاد با بابات بری

خودشم الکی نمایش باری کرد برات ک نمیخواد اونارو بیاره ولی در آخر آوردشون

میدونم میگم تو رو فرستاد با بابات بری خودشم الکی نمایش باری کرد برات ک نمیخواد اونارو بیاره ولی در ...

ن نیاورد اونا با تاکسی اومدن

با يه جمله حق نداره حق رو بده طرف مقابل ولي با يه جمله بايد حق رو بده به تو

چقدر انتقاد ناپذير و زورگويي🤣

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
با يه جمله حق نداره حق رو بده طرف مقابل ولي با يه جمله بايد حق رو بده به تو چقدر انتقاد ناپذير و زو ...

اره من شرایطمو گفتم اون بدون اینکه متوجه بشه زود حقو داد به طرف مقابل فک‌کنم نخونده تا اخر