2777
2789
اره مثلا ی ساعت هیییچ مشکلی نیس وخوشحالم وب چیزی فک نمیکنم وعادیم.. ولی یهو بعد‌ش بدون هیییییچ دلیل ...

عزیزم

ساعتی نیست

مشکل شما چیز دیگه ایه

دوقطبی بیماری بسیار بسیار وحشتناک و خطرناکیه

دو سه ماه مدام یک فاز دارن(مانیک)

دو سه ماه بعد فاز دیگه(دپرس)

کاملا هم ارثیه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ممکنه کسی که تشخیص دو قطبی میگیره افسردگی رو تجربه نکنه، فقط با یک بار تجربه ی مانیا، فرد دو قطبی تشخیص داده میشه، درمانش دارویبه 

نشانه ش: اگه اشتباه نکنم یک هفته یا بیشتر بالا رفتت انرژی به صورت فوق العاده زیاد، ردیف شدن افکار پشت سر هم، گرم گرفتن و صحبت خیلی زیاد حتی با غریبه ها در صورتی که قبلاً اینجوری نبوده، رابطه جنسی پر خطر، ولخرجی، ردیف شدن افکار بلند پروازانه و پشت سر هم و پرش از یه فکر به یه فکر دیگه

پس دلیلش چی میتونه باشه چرا اینجوریم 🤦‍♀️

باید بری پیش روانپزشک عزیزم

چندسالته ؟

اگه تین ایجر هستی خب تا حدود زیادی طبیعیه 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
21 تین ایجر چی هس🤦‍♀️

تین ایجر یعنی نوجوون

۱۱ تا ۱۹ سالگی رو میگن

خب پس باید بری پیش روانپزشک 

خیلی بده من در طول یروز چندبار تغییر مود میدم بی دلیل ی لحطه بسیااااار شاد و پرانرژیم بعد با فکر ب ی ...

وای منم بخدا 

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
اهاان ممنون❤️

خواهش میکنم

بیشترش هم تلقینه عزیزم

سعی کن کتابهای خوب بخونی و فیلم های قشنگ ببینی 

الان همه مردم روحشون بیمار شده

خودت فقط میتونی حال خودت رو خوب کنی

خواهش میکنم بیشترش هم تلقینه عزیزم سعی کن کتابهای خوب بخونی و فیلم های قشنگ ببینی  الان همه ...

بله درسته. چ کتاب هایی در این زمینه میتونه مفید باشه 

چون اصن نمیتونم برم روانپزشک واینا. 

ولی اره بیشترش برمیگرده به اینک واقعا حالمون خوب نی

نمیدونم تلقین هس یا ن ولی همیشه اونم چند ساله اینطوریم گاهی خیلی خوب وعادی وهمچی اوکی وبعدش چنان بی دلیل بهم میریزم ک خودمم تعجب میکنم و این چرخه همینطور ادامه داره💔

بله درسته. چ کتاب هایی در این زمینه میتونه مفید باشه  چون اصن نمیتونم برم روانپزشک واینا.  ...

بخاطر شرایط جامعه و نداشتن هیچگونه تفریح و….

هر کتابی عزیزم

منظورم اینه کلا سعی کنی خودتو با کاری سرگرم کنی

و البته ورزش و رقص توی خونه هم عااالیه 

سعی کن خودتو خسته کنی و ساعت خوابتو تنظیم کنی❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز