2777
2789
اره مثلا ی ساعت هیییچ مشکلی نیس وخوشحالم وب چیزی فک نمیکنم وعادیم.. ولی یهو بعد‌ش بدون هیییییچ دلیل ...

عزیزم

ساعتی نیست

مشکل شما چیز دیگه ایه

دوقطبی بیماری بسیار بسیار وحشتناک و خطرناکیه

دو سه ماه مدام یک فاز دارن(مانیک)

دو سه ماه بعد فاز دیگه(دپرس)

کاملا هم ارثیه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ممکنه کسی که تشخیص دو قطبی میگیره افسردگی رو تجربه نکنه، فقط با یک بار تجربه ی مانیا، فرد دو قطبی تشخیص داده میشه، درمانش دارویبه 

نشانه ش: اگه اشتباه نکنم یک هفته یا بیشتر بالا رفتت انرژی به صورت فوق العاده زیاد، ردیف شدن افکار پشت سر هم، گرم گرفتن و صحبت خیلی زیاد حتی با غریبه ها در صورتی که قبلاً اینجوری نبوده، رابطه جنسی پر خطر، ولخرجی، ردیف شدن افکار بلند پروازانه و پشت سر هم و پرش از یه فکر به یه فکر دیگه

پس دلیلش چی میتونه باشه چرا اینجوریم 🤦‍♀️

باید بری پیش روانپزشک عزیزم

چندسالته ؟

اگه تین ایجر هستی خب تا حدود زیادی طبیعیه 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
21 تین ایجر چی هس🤦‍♀️

تین ایجر یعنی نوجوون

۱۱ تا ۱۹ سالگی رو میگن

خب پس باید بری پیش روانپزشک 

خیلی بده من در طول یروز چندبار تغییر مود میدم بی دلیل ی لحطه بسیااااار شاد و پرانرژیم بعد با فکر ب ی ...

وای منم بخدا 

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
اهاان ممنون❤️

خواهش میکنم

بیشترش هم تلقینه عزیزم

سعی کن کتابهای خوب بخونی و فیلم های قشنگ ببینی 

الان همه مردم روحشون بیمار شده

خودت فقط میتونی حال خودت رو خوب کنی

خواهش میکنم بیشترش هم تلقینه عزیزم سعی کن کتابهای خوب بخونی و فیلم های قشنگ ببینی  الان همه ...

بله درسته. چ کتاب هایی در این زمینه میتونه مفید باشه 

چون اصن نمیتونم برم روانپزشک واینا. 

ولی اره بیشترش برمیگرده به اینک واقعا حالمون خوب نی

نمیدونم تلقین هس یا ن ولی همیشه اونم چند ساله اینطوریم گاهی خیلی خوب وعادی وهمچی اوکی وبعدش چنان بی دلیل بهم میریزم ک خودمم تعجب میکنم و این چرخه همینطور ادامه داره💔

بله درسته. چ کتاب هایی در این زمینه میتونه مفید باشه  چون اصن نمیتونم برم روانپزشک واینا.  ...

بخاطر شرایط جامعه و نداشتن هیچگونه تفریح و….

هر کتابی عزیزم

منظورم اینه کلا سعی کنی خودتو با کاری سرگرم کنی

و البته ورزش و رقص توی خونه هم عااالیه 

سعی کن خودتو خسته کنی و ساعت خوابتو تنظیم کنی❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز