2777
2789
عنوان

عمل بینی جاریم

885 بازدید | 25 پست

من خواهرم دماغشو عمل کرد بعد حالا جاریمم دماغشو وقت گرفته عمل کنه 

بعد هروز خواهرم هی میگه دماغتو عمل کن چون اون وقت گرفته میگم اخه منکه دماغم عیبی نداره ب صورتم میاد هی میگه نه حالا که اون داره عمل میکنه توهم بکن چون جاریم خیلی اذیتم کردو من باهاش قطع ارتباط کردم حالا خواهرم فک میکنه من کم میارم پیشش که هی اینو میگه 

اصن اعتماد ب نفسمو از دست دادم با حرفاش

بهش میگم من اهداف بزرگتری دارم داریم برای خونه خریدن پول جمع میکنیم میکه نه عمل کن 😕

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه دروغ میگه به حرفش گوش نکن فردا جاریت میگه چطور تا الان نمیرفت عمل همین که من رفتم از حسادتش رفت همه هم با این دید بهت نگاه میکنن که به جاریت حسودی کردی رفتی

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

تصمیم در این مورد یه تصمیم شخصیه،چکار به حرف بقیه داری،کار خودت رو بکن😑

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

وقتی نیازی نداری عمل نکن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بخاطر چشم و هم چشمی خودتو توی خطر و اذیت ننداز عزیزم 100% خواهرت صلاحتو نمیخواد وگرنه اعصابتو تحریک نمیکرد باید بدونی که با کسی وقتی خوب نیستی نسبت بهش بی اهمیت باسی اگر بری عمل کنی پشت سر اون متوجه میشه بهش حسودی کردی و همه مسخرت میکنن

به نظرم به خواهرت بگو که بجای این حرفا نصیحتت کنه تا آروم باشی نه درگیر حسادت و خاله زنکی بشی