2777
2789
عنوان

نذرررر

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه نذری دارم ک هرررکاری میکنم قبول نمیشه میگن دعا برای دیگران زودتر اجابت میشه ,

کسی هست برام دعا کنه ب خواستم برسم در عوض منم براش دعا کنم؟؟؟ 

خواهشا اگ میتونین کمکم کنین 😪

ان شاءالله به خیر وخوشی حاجت روا بشی

برات آیة الکرسی میخونم 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما قسمت نیست 

هیچ وقت در هیچ چیز اصرار نکن 

باور کن هیچکس مثل خدا تو دوس نداره

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
مرسیی گلم منم میخونم برااات❤

ممنون عزیزم لطف میکنی😘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب حتما قسمت نیست  هیچ وقت در هیچ چیز اصرار نکن  باور کن هیچکس مثل خدا تو دوس نداره

اره قبول دارم خودمم همیشه میگم هرچییی ک صلاحه همون بشه منتها ایندفه بدجوری حالم خرابه

من براتون صد تا صلوات میفرستم به نیت ظهور و سلامتی اقا امام زمان

منم میفرستم براتون اشا۶الله ک امام زمانمون زودتر ظهور کنن از اینهمه بدبختی نجات پیداکنیمم😪😪

به نیت ۱۴ معصوم برات ۱۴ تا ثلوات میفرستم ان شاء الله که مشکلت حل بشه التماس دعا خیلی محتاجم 💔 برا منم دعا کن حاجت روا شم

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
به نیت ۱۴ معصوم برات ۱۴ تا ثلوات میفرستم ان شاء الله که مشکلت حل بشه التماس دعا خیلی محتاجم 💔 برا م ...

چشم عزیزم منم برات ب نیت 14 معصوم 14 تا صلوات میفرستم یبارم سوره یاسین و میخونم برات انشا۶الله که حاجت شماام قبول بشه توروخدا شماام برامن دعا کن چن تا حاحت دارم ک هنوز جوابی نگرفتم خیلی دلم میخواد حاجاتمو بگیرم دارم دیوونه میشم دیگ