2777
2789
عنوان

نذرررر

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه نذری دارم ک هرررکاری میکنم قبول نمیشه میگن دعا برای دیگران زودتر اجابت میشه ,

کسی هست برام دعا کنه ب خواستم برسم در عوض منم براش دعا کنم؟؟؟ 

خواهشا اگ میتونین کمکم کنین 😪

ان شاءالله به خیر وخوشی حاجت روا بشی

برات آیة الکرسی میخونم 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حتما قسمت نیست 

هیچ وقت در هیچ چیز اصرار نکن 

باور کن هیچکس مثل خدا تو دوس نداره

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
مرسیی گلم منم میخونم برااات❤

ممنون عزیزم لطف میکنی😘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب حتما قسمت نیست  هیچ وقت در هیچ چیز اصرار نکن  باور کن هیچکس مثل خدا تو دوس نداره

اره قبول دارم خودمم همیشه میگم هرچییی ک صلاحه همون بشه منتها ایندفه بدجوری حالم خرابه

من براتون صد تا صلوات میفرستم به نیت ظهور و سلامتی اقا امام زمان

منم میفرستم براتون اشا۶الله ک امام زمانمون زودتر ظهور کنن از اینهمه بدبختی نجات پیداکنیمم😪😪

به نیت ۱۴ معصوم برات ۱۴ تا ثلوات میفرستم ان شاء الله که مشکلت حل بشه التماس دعا خیلی محتاجم 💔 برا منم دعا کن حاجت روا شم

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
به نیت ۱۴ معصوم برات ۱۴ تا ثلوات میفرستم ان شاء الله که مشکلت حل بشه التماس دعا خیلی محتاجم 💔 برا م ...

چشم عزیزم منم برات ب نیت 14 معصوم 14 تا صلوات میفرستم یبارم سوره یاسین و میخونم برات انشا۶الله که حاجت شماام قبول بشه توروخدا شماام برامن دعا کن چن تا حاحت دارم ک هنوز جوابی نگرفتم خیلی دلم میخواد حاجاتمو بگیرم دارم دیوونه میشم دیگ