2777
2789
عنوان

مشکلات مادرم

197 بازدید | 5 پست

دوستان اگه ممکنه یه همفکری کنید شاید چیزی به فکرشما برسه مامانم بیش از ۴۰ ساله با پدرم زندگی میکنه و همیشه اختلاف داشتند و دارند به حدی که از وقتی یادمه میگفت من جدابشم ولی هیچوقت انجام نمیداد درسته که بابام مصر بود که زندگی کنند ولی بنظر من خودشم اصراری نمیکرد و زود آشتی میکرد اینجا فقط من بودم که اذیت میشدم اخرشم ازدواج کردم با اصرارش و عجله ای خودمم نفهمیدم کجا رفتم و چیکار میکنم حالا با تمام مشکلات زندگی خودمو به سختی میکشونم مامانم هر بار ببینمش یا تو چت دائم داره میناله و تمام دعواهای روزمرشونو برام میگه منم قبلا تحمل میکردم ولی الان واقعا اعصابم خورد میشه تا بگم چرا اینجوری میگی من چیکار کنم میزنه به اینکه باید حرف بزنم وگرنه دق میکنم بعدم میگه بابات اینجوری میکنه من مریضم میمیرم دلم واقعا براش میسوزه ولی نمیتونم هیچ کاری کنم نمیتونمم بهش سر نزنم خودمم بچه دارم کلی هم مشکلات خانوادگی که سعی میکنم رد کنم چون واقعا حل نمیشه میخوام مواظب باشم افسردگی نگیرم ولی با وجود این مسائل نمیدونم چیکارکنم 

شاید باورت نشه مامانم همینه از خدام بود جداشن من راحت شم بخاطرشون ازدواج کردم خلاص شم

بارها خودم گفتم تورو خدا جدا بشو بعد کلی جنگ اعصاب میگفت این بارم مهلت بدم به بابات ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر خود من پدرم از مادرم بهتره تو زندگی

بنظرمن بابام مشکل داره و خیلیم مشکل داره ولی آخه من چیکارکنم فرقی هم نمیکنه کی مقصره مامانم روانیم کرده خودم زندگی جدا دارم با کلی مشکلات بچه ... هرروز باید درد دلشو گوش کنم

عزیزم کودکی و جوونیت که پای مشکلات مامان بابات نابود شدن نزار میانسالیتم ازت بگیرن. تقصیر بابات تنها نیست مامانتم مقصره چون ۴۰سال ادامه داده به این شرایط مسموم و تو رو نابود کرده و جدا نشده معلومه علی رغم اختلافاتش وابستگی داره به بابات ونمیخواسته ازش دور بشه و این خودخواهیه محضه در حق تو. یا باید زندگیشو درست میکرد یا تموم. دیگه اینقدر تو رو زجر نمیداد. تهش مامانت بفکر تو نبوده و نیست. پس تو خودت بفکر خودت باش زندگیتو و بچتو فدای مشکلات تمام نشدنیه مامانت نکن.

لازم نیست حرفی بزنی که دل مامانت بشکنه اما توو خودت به یه نتیجه ای برس و اونم اینکه دیگه نالیدنای مامانتو جدی نگیری دیدی که تمومی نداشت. تا میتونی بدون اینکه خودش بفهمه پرشو باز کن به بهانه های مختلف کمتر جواب تلفنشو بده و کمتر برو خونشون وقتیم هر از گاهی باهات حرف زد از دعواهاش نالید توو ذهن خودت سعی کن برات مهم نباشه اون لحظه فکرتو به چیز دیگه ای پرت کن اما ظاهر قضیه خودتو شنونده نشون بده. کمتر رابطه داشته باش باهاش. خودتو سرگرم ورزشی چیزی بگن که فاصله بگیری از این مشکلات تمام نشدنی.

مامانت خودخواهه