2777
2789

مجردم ۲۴ سالمه پدرم فوت شده از دار دنیا فقط یه مادر دارم و یه برادر فوق العاده عوضی که زن داره و جدا از ما زندگی میکنه سالی یکبار هم خبری نمیگیره جز وقت هایی که پای پول وسط باشه...اهل تعریف از خودم نیستم ولی قیافم خوبه و چون یکم بَرو رو دارم حسود تا دلتون بخواد دارم یه چیزایی از فکو فامیلو نزدیک ترین افراد زندگیم دیدم که واقعا آدم از دشمنش هم نمیبینه... چه با فامیل پدری چه با فامیل مادری هیچ ارتباطی با هیچکدومشون نداریم فقط تا وقتی بابام زنده بود و تو خوشی ها کنارمون بودن الان سمتشون هم که بریم جز زخم زبون چیزی نمیشنویم و با دل پر برمیگردم خونه 

دانشگاه نرفتم از سن کم کار کردم با این که اوضاع مالیمون بد نبود الانم آنلاین شاپ دارم یعنی کاری نیست که خیلی با آدما درارتباط باشم واقعا دلم داره از تنهایی میترکههههه هزارو یک مشکل دیگه هم هست که حالا بماند... یکی دوتا رابطه هم داشتم منظورم با جنس مخالفه ولی به نتیجه نرسیده و الان انقدر افسرده شدم که حتی حوصله آشنایی با آدم جدید رو دیگه ندارم... اینارو نمیتونم به آشناها بگم چون فقط میشه حرفو حدیثو زخم زبون گفتم بیام اینجا با شماها بگم یکم خالی بشم... واقعا خسته شدم از اینکه به هرکی خوبی کردم بدی دیدم مخصوصا آشناهام...شدیدا احساس تنهایی میکنم و دارم یه مدته جدی به خودکشی فکر میکنم 😔

هعیی 

گه میخوری 

ببخشید اینجوری گفتم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر مادرت به خودکشی فکر نکنی عزیز دلم 

تو دختر قوی هستی 

روزای خوب رو هم برا خودت میتونی بسازی 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
سلام تو بدبین هستی ولی زندگیت بد نیست ، من اگه تو شرایط تو بودم ناراحت نبودم

من صرفا از تنهاییم گفتم اگه از مشکلاتم بگم میفهمی چه روزایی رو پشت سر گذاشتم چقدر قوی بودم ولی الان دیگه واقعا کم اوردم

عزیزم اگه افسردگیت انقدر شدیده که به خودکشی فکر میکنی فقط برو پیش روانپزشک و در کنارشم پیش روانشناس برو ولی روانپزشک خیلی مهمه اون دارو میده حالت خوب میشه من چون تجربشو دارم بهت اینو میگم بهترین راه همینه

واااااای نگو

بد نمیگم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

خودکشی از گناهان کبیره‌س و تو اون دنیا و بعد از مرگ خییییلی سختی میکشی،حتی فکر کردن بهش گناهه،،،بعد از هر سختی آسانیست،،،،دیگ ب خودکشی فک نکن خدا همیشه همراهته و بهت کمک میکنه،،،،،.....

صد سال اگر زنده بمانی،گذرانی                                         پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم اگه افسردگیت انقدر شدیده که به خودکشی فکر میکنی فقط برو پیش روانپزشک و در کنارشم پیش روانشناس ...

عزیزم من یه داداش روانی داشتم که بخاطر پول و با زورگویی منو مادرمو کتک میزد و خیلی سالها تو فشار شدید زندگی کردم بعد از مرگ پدرم و بالاخره بعد چندسال که داداشم ازدواج کرد الان یکم راحت تر شدم ولی دیگه اعصاب و روحیه ای برام نمونده مخصوصا که اطرافیانم دورمو خالی کردن..

اگه نمیتونی کمک کنی حداقل توهین نکن بهش

بخدا توهین نکردم همینجوری حرف میزنم