2777
2789
عنوان

پسر عموم دست از سرم برنمیداره

13444 بازدید | 306 پست

چند روز پیش با عموم اومدن خواستگاری...بابام گفت دخترم سنش کمه اصلا نمیخام الان بیفته تو این خط...داداشم سروصدا راه انداخت پسرعموم رو هل داد گفت دیگه دور و بر خواهرم نبینمت...باز عموم‌ اومد تو اتاقم گفت اگر میخواهی ما صبر می کنیم!گفتم نه...(هم سنم کمه هم ازدواج فامیلی دوست ندارم،هم زن عموم از من متنفره   )باز این پسرعموم پیام میده هر شماره که بلاک میکنم دوباره با یه شماره جدید..آدم بی شخصیتی هم نیست دانشجوی ارشده یه رشته خوبه...نه می تونم به کسی بگم!!دوست ندارم باعث تفرقه باشم تو فامیل...الانم یکی از فامیلا فوت شدن باید بریم شهرستان.احتمالا پسرعمومم هست...چجوری بهش بفهمونم؟همش میگه هنوز زوده برا تصمیم و تو رو آزاد نمیزارن برا تصمیم گیری....منم نمی تونم جواب این حرفاش رو بدم...تو واتساپم پر از پیاماشه...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بهش نمیگی خودم نمیخوامت و مزاحمم نشو

اگه دیدی دست بر نمیداره تهدیدش کن ک به پدر و برادرت میگی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چ‌عجیب . مگه میشه ب ی دانشجوی ارشد ک تحصیل کرده و بزرگه چند بار بگن نه بازم انقد بی منطق باشه! 

میدونید عربیم..همون بحث همیشگی دختر عمو ،پسرعمو

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اگه همدیگرو دیدین مستقیم بگو من نمیخوامت والسلام... 

من طرفش برم..داداشم می کشم