2789
عنوان

فضله موش

730 بازدید | 29 پست

بچه ها برنج شسته بودم پختم نمیدونم چطوری پیداش شد ته قابلمه از اون برنج خوردیم ته قابلمه بود چیزیمون نشه😭😭😭😭😭

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

از کجا مطمئن هستی که فضله موش بوده؟!

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بین صد درصد داخل خونتون موش هست منم تازگی ها فضله موش دیدم تو خونه کل خونه رو ریختم شستم

نه نداریم تو برنج قبلا بود مطمئنا تو خونه مون هیچی نیست

بین صد درصد داخل خونتون موش هست منم تازگی ها فضله موش دیدم تو خونه کل خونه رو ریختم شستم

الان من میگم ته قابلمه بود ندیدم نیوفتیم بمیریم 

برنج رو باید با دقت پاک کنی 

بعضی کیسه برنج ها فضله داره

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هرماه میریزم میدونم نداریم خونه مون هم تازه ساخته همه چی نو عه 

احتمالا برنج رو درست پاک نکردی 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

برنج رو باید با دقت پاک کنی  بعضی کیسه برنج ها فضله داره

آره اینم داشت قبلا پاک کردم اما نمیدونم چطوری از دستم در رفته حالا چیزی مون نشه؟