2789
عنوان

فضله موش

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 29 پست

ماهم خونمون تازه سازبو د ولی شک کردم ب موش چندبار لامگای آشپزخونه خاموش بود وماهم ساکت ب صداهاگوش دادم واخرش پیداش کردیم پشت کابینتا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره اینم داشت قبلا پاک کردم اما نمیدونم چطوری از دستم در رفته حالا چیزی مون نشه؟

نه فکر نمی‌کنم چیزی  بشه 

نجسه

منم چند بار این بلا سرم در اومده. موقع آبکشی برنج دیدم 

مجبور شدم برنجو بریزم بیرون

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ماهم خونمون تازه سازبو د ولی شک کردم ب موش چندبار لامگای آشپزخونه خاموش بود وماهم ساکت ب صداهاگوش دا ...

نه بابا یه بار هم شپش برنج افتاده بود نگاه کردم کیسه کلا توش داشت بعد تمیز کردم این یه دونه از دستم در رفته

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ممنون 

❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نه بابا یه بار هم شپش برنج افتاده بود نگاه کردم کیسه کلا توش داشت بعد تمیز کردم این یه دونه از دستم ...

انشا.. ک چیزی نمیش

ولی ازین بعد بادقت پاک کن هرروز ک برنجوخیس میکنی همونموقعم ی نگاه بندازبهشون

ماهم خونمون تازه سازبو د ولی شک کردم ب موش چندبار لامگای آشپزخونه خاموش بود وماهم ساکت ب صداهاگوش دا ...

تو رو خدا بگین چطور گرفتین مال ماهم پشت کابینته فقط صداش میاد کابینتامون فلزیه تاحالا هر چی از چسب گندم و طعمه گداشتم گیر نیوفتاده ولی صدای فین فینش میاد همش شبا هم کابیت صدا میده توش نیست هش از پشه که راه به جایی نداره...

تو رو خدا بگین چطور گرفتین مال ماهم پشت کابینته فقط صداش میاد کابینتامون فلزیه تاحالا هر چی از چسب گ ...

سلام عزیزم مال مارومادرشوهرم گرفت خیلی وارده ب این کار. البته شوهرمم میتونه. 

شماهم ازیه نفرک نمیترسه کمک بگیر 

دوسه نفری مگس کش بدست یاچوب بدست وایسین سر راهش ویکی هی بزنه ب کابینت تابیادبیرون وبزنیدش فقط ی ضربه بخوره انشا.. گرفتس فقط بایدفرز باشید. 

تو رو خدا بگین چطور گرفتین مال ماهم پشت کابینته فقط صداش میاد کابینتامون فلزیه تاحالا هر چی از چسب گ ...

پفک سمی کن بذار زیر کابینت اگ نتونستی بگیری