انقدر دلم میخواد برم خرید لباسهای نو و قشنگ بخرم ولی پول ندارم، راستش دیگهی حوصلهی زندگی هم ندارم، اما دورمو که نگاه میکنم انگار فقط خودمم که همینقدر فقیر و بیچارهام بقیه همش مسافرت و خوشی میگذره براشون، دلم از خدا گرفته🚬
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
نه روانشناس نیستم ولی کتابهای روانشناسی خیلی میخونم
تو تلگرام هم کانال های روانشناسی دنبال میکنم
Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
تو یه فصل نوشته به هر چی که اهمیت بدی و فکر کنی چند برابر میشه، اگه به بی پولی فکر کنی چند برابر میشه
Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
از همسایه بگیر تا فامیلا، ماشینهاشون رو مدل بالاتر میبرن، سفرهای خارجی و داخلی، مهمونیای زیاد، فقط ...
یعنی شما فقط این جوری اید
والا منم پسرادایی ودختر داییم همش سفرای خارج وشمال وعشق حال ولی گلم بخوام به اینا نگاه کنم که همش غصه اس پس نادیده میگیرم مطمین باش کسایی هستن که جای تو دوست دارن باشن حتی خیلی اوضاع مردم بده😔
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
منم خیلی دنبال این جور کانال ها هستم میتونین به منم پیشنهاد بدید و معرفی کنین؟
اول کتاب شفای زندگی رو بخون
اسم نویسنده ش لوئیز هی هست